Dnes je nedeľa, 05. mája, meniny má: Lesana NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:400 g špagiet, prerastená slanina, 2 žĺtka,
smotana na varenie, soľ, mleté čierne korenie, sušená bazalka, 100 g strúhaného parmezánu Špagety uvaríme podľa návodu. Na panvici opražíme na kocky nakrájanú slanin...
Potrebujeme tieto suroviny:750 g kotliet, 3 strúčiky cesnaku, 25 g hladkej múky, 50 g oleja, 50 g masla, 1,5 dcl vody, worchester, 75 g arašídov, 50 g kápie, soľ, korenie, chilli Nakrájané kotlety naklepeme, okraje narežeme, osolíme, okoreníme, poprášime...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g nových zemiakov, 300 g cherry paradajok, 2 lyžice olivového oleja, soľ, korenie, 3 vetvičky rozmarínu, 3 strúčiky cesnaku Zemiaky umyjeme, necháme odkvapkať, potom ich zmiešame s cherry paradajkami...
Potrebujeme tieto suroviny:6 cl žitnej whisky, 3 cl suchého vermutu, 3 cl ananásového džúsu, ľad Do šejkra vložíme niekoľko kociek ľadu, pridáme uvedené suroviny a pretrepe...
Potrebujeme tieto suroviny:650 g polohrubej múky, 300 g práškového cukru, 2 lyžičky jedlej sódy, 1 lyžička klinčekov, postrúhaná citrónová kôra, 8 lyžíc horúceho medu, 3 vajcia, mandle Do múky preosejeme cukor, pridáme jedlú sódu, potlčené klinčeky, postrúhanú...
Potrebujeme tieto suroviny:banány Formičky na nanuky naplníme rozmixovanými banány a dáme zamraziť....
Potrebujeme tieto suroviny:3 cl vodky, 1,5 cl Amaretta, 1,5 cl kokosového mlieka, ľad Vodku, Amaretto a kokosové mlieko pretrepeme s drveným ľadom, nalijeme do k...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g malín, 1 bielok, 3-4 lyžice práškového cukru Maliny zmiešame s cukrom, roztlačíme, pridáme bielok a elektrickým šľahačom...
Potrebujeme tieto suroviny:1 hlávka červenej kapusty (približne 3/4 kg), 0,5 kg zemiakov, 1 cibuľa, 10 g hrozienok, 1 lyžica múky, 2 lyžice masla, 1 lyžička červeného vínneho octu, soľ, korenie, 2 bobkové listy, rasca, cukor, vývar Hrozienka sparíme a namočíme. Kapustu nakrájame, dáme do kastróla, zalejeme...
Potrebujeme tieto suroviny:1 údenáč, 1 celé maslo, 2 jablká Vidličkou povyberáme maso z údenáča a pretlačíme. Pridáme zmäknuté maslo a ...
|
|