Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:250 g plesňového syra(Niva), 125 g masla, 1 cibuľa, 5 cl svetlého piva Cibuľu pokrájame na veľmi malé kúsky, potom všetky zložky zmiešame dokopy, ...
Potrebujeme tieto suroviny:kiwi, jablká, banány, pomaranče, biely jogurt, 2-3 ks vanilkového cukru, horká čokoláda Jogurt rozmiešame s vanilkovým cukrom, pridáme ovocie nakrájané na plátky a...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg zemiakov, 30 g oleja, soľ, rasca Očistené a na kolieska pokrájané surové zemiaky dáme na pekáč, posolíme, po...
Potrebujeme tieto suroviny:150 g cibule, 50 g syra, 1 lyžica múky, 1 lyžica masla, 1,5 hrnčeka vývaru, soľ, čierne korenie Na rozpustenom masle opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, potom vmiešame múk...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g zemiakov uvarených v šupke, 250 g mletého údeného mäsa, 1 vajce, 1 cibuľa, 200 - 250 g hrubej múky, soľ Ošúpané uvarené zemiaky najemno postrúhame, pridáme múku, soľ, vajce a vypr...
Potrebujeme tieto suroviny:4 cl St. Nicolaus vodky extra jemnej, 2 cl šťavy z olív, 1 cl suchého vermouthu, malé cibuľky, ľad Všetky suroviny premiešame spolu s kockami ľadu v miešacom pohári a servíru...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g polohrubej múky, soľ, 4 vajcia, voda Do misy dáme múku, trochu soli, pridáme celé vajcia a trochu vody a vypracu...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g ryby bez kostí, 1 cibuľa, 1 šalátová uhorka, 80 g masla, 2 dcl sladkej smotany, soľ, mleté biele korenie, kôpor, citrón, 1 dcl suchého bieleho vína, 7 dcl zeleninového bujónu Cibuľu očistíme, nadrobno nakrájame a opražíme na rozohriatom masle. Uhorku...
Potrebujeme tieto suroviny:8-12 paprík, 400 g mletého mäsa, 200 g ryže, 1 vajce, olej, 1 cibuľa, 60 g hladkej múky, 80 g paradajkového pretlaku, soľ, čierne korenie, cukor, bobkový list, nové korenie Polovicu nadrobno nakrájané cibule speníme na oleji, pridáme prepláchnutú a...
Potrebujeme tieto suroviny:zemiaky, cibuľa, tvaroh, jogurt, nasekané mandle, olej, soľ, mleté čierne korenie Zemiaky uvaríme, zlejeme a potom prepasírujeme, pridáme nadrobno nakrájanou...
|
|