Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 02. mája, meniny má: Žigmund

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
4,5 cl svetlého rumu, 2 cl limetovej šťavy, 1 cl cukrového sirupu
Kokteilové poháre na stopke naplníme plné kockami ľadu a necháme chladiť v ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 bravčové rezne, 100 g prerastenej slaniny, 150 g cibule, 2 zelené papriky, 2 pálivej papriky, 100 g šampiňónov, 1 lyžička soli, mleté ​​čierne korenie, 1 lyžička sladkej papriky, 1 lyžica hladkej múky, 2 lyžice oleja, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 3 lyžice bieleho vína, 125 ml mäsového vývaru, 0,25 l kyslej smotany
Mäso obalíme v zmesi korenia a múky. Slaninu a olúpané cibule nakrájame na ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg čučoriedok, 800 g cukru, 1/2 lyžičky kyseliny citrónovej, pektín
Čučoriedky očistíme, povyberáme lístky, zaschnuté a zelené bobule. 1 kg čuč...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 mrkve, 1 jablko, 1 lyžica posekaných orechov, 1 lyžica hrozienok, 1 lyžica oleja, 1 lyžica citrónovej šťavy, 1 lyžica medu
Hrozienka pred použitím namočíme do vody. Do misky nastrúhame nahrubo mrkvu...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g zemiakov, 200 g čerstvého špenátu, soľ, mleté ​​čierne korenie, 50 g masla
Zemiaky umyjeme a uvaríme v šupke. Potom ich opečieme na prepustenom masle,...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g jahňacieho mletého mäsa, 5 väčších zemiakov, cibule, 4 paradajky, 50 g petržlenu kučierky, olej na vyprážanie, paradajková šťava (alebo pretlak), soľ, biele korenie
Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, petržlenom a dochutíme s...


Potrebujeme tieto suroviny:
žabie stehienka, maslo, citrónová šťava, petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie
Očistené a umyté žabie stehienka osolíme, okoreníme, obalíme v múke a v pan...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 l mlieka, 15 vajec, soľ, mleté korenie, petržlenová vňať
Mlieko privedieme do varu, pridáme rozšľahané vajcia a všetky ostatné surov...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hlivy, soľ, 100 g tatárskej omáčky, 2 lyžice strúhaného chrenu, petržlenová vňať
Hlivu uvaríme v osolenej vode, pokrájame na väčšie kúsky, položíme na tanie...


Potrebujeme tieto suroviny:
kapor, maslo, 1 krabička sardeliek
Pekáč vymastíme maslom, do neho naukladáme očistené diely kapra a potrieme ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!