Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel

Kafta bisavyen

Kategória: hlavné jedlá, baranie a jahňacie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kafta bisavyen potrebujeme tieto suroviny:

   • 500 g jahňacieho mletého mäsa
   • 5 väčších zemiakov
   • cibule
   • 4 paradajky
   • 50 g petržlenu kučierky
   • olej na vyprážanie
   • paradajková šťava (alebo pretlak)
   • soľ
   • biele korenie
Recept kafta bisavyen pripravíme takto:
Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, petržlenom a dochutíme soľou a korením. Na vymastený plech vložíme pripravenú zmes a pečieme v rúre asi pol hodiny v rúre. Medzitým nakrájame zemiaky na plátky a opražíme ich v oleji domäkka. Na plátky nakrájané paradajky tiež opražíme. Potom je poukladáme na mäso do vrstiev spolu s plátkami osmažených zemiakov. Takto pripravený pekáč s vrstvami mäsa, paradajok a zemiakov bohato zalejeme paradajkovou šťavou a zapečieme v rúre asi 15 minút. Pokrm Kafta bisavyen podávame s bielou ryžou.





kafta bisavyen, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!