Dnes je sobota, 30. septembra, meniny má: Jarolím
Kafta bisavyenKategória: hlavné jedlá, baranie a jahňacie mäsoHodnotenie receptu:   Na recept kafta bisavyen potrebujeme tieto suroviny: • 500 g jahňacieho mletého mäsa • 5 väčších zemiakov • cibule • 4 paradajky • 50 g petržlenu kučierky • olej na vyprážanie • paradajková šťava (alebo pretlak) • soľ • biele korenie Recept kafta bisavyen pripravíme takto: Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, petržlenom a dochutíme soľou a korením. Na vymastený plech vložíme pripravenú zmes a pečieme v rúre asi pol hodiny v rúre. Medzitým nakrájame zemiaky na plátky a opražíme ich v oleji domäkka. Na plátky nakrájané paradajky tiež opražíme. Potom je poukladáme na mäso do vrstiev spolu s plátkami osmažených zemiakov. Takto pripravený pekáč s vrstvami mäsa, paradajok a zemiakov bohato zalejeme paradajkovou šťavou a zapečieme v rúre asi 15 minút. Pokrm Kafta bisavyen podávame s bielou ryžou.
kafta bisavyen, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2023 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!