Dnes je utorok, 07. mája, meniny má: Monika NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:250 g múky, 250 g bravčového mäsa, 150 g vylúpaných kreviet, 1 cibuľa, 250 gsojových klíčkov, 2 stopky zeleru, 2 vajcia, soľ, 2 lyžice sójovej omáčky, 1 lyžica cukru, olej Z múky, vajec a pollitra vody pripravíme cesto a z neho usmažíme na rozpále...
Potrebujeme tieto suroviny:kuracie prsia, údená slanina, cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika Kuracie prsia osolíme, okoreníme a posypeme paprikou. Veľký kus alobalu pre...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g tresky, 1 menšia cibuľa, 1 mrkva, 1 zemiak, 50 g slávok, soľ, nové celé korenie, bobkový list, mletá červené paprika, tymián, petržleňová vňať, 1 lyžička slnečnicového oleja Mrkvu a zemiak očistíme, umyjeme, pokrájame na kocky, krátko orestujeme na ...
Potrebujeme tieto suroviny:10 g masla, 50 g tvarohu, 1 vajce, 50 g detskej krupice, 1 PL špenátového pretlaku, soľ, mleté korenie, muškátový oriešok V miske vymiešajte maslo, tvaroh, vajce, múku, špenát, dochuťte soľou, mlet...
Potrebujeme tieto suroviny:900 g zemiakov, 300 g údeného bravčového mäsa, 120 g krupice, 80 g krupicovej múky, 40 g cibule, 1 vajce, 60 g tuku, 1 strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, majorán Údené mäso uvaríme a pokrájame na kúsky. Pridáme postrúhané surové zemiaky,...
Potrebujeme tieto suroviny:150 g hovädzieho mäsa, 1 cibuľa, 150 g zemiakov, maslo, paradajkový pretlak, 50 g kvasených uhoriek, soľ, korenie, cesnak, zelená petržlenová vňať Mäso nakrájame na kocky a opečieme na rozpálenom tuku. Opečené mäso vložíme...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g hrušiek, 6 dcl vody, 1 dcl mlieka, 2 žĺtky, štipka soli, 1 lyžice cukru, citrón Očistené hrušky pokrájajte na mesiačiky, zalejte vodou, pridajte cukor, kús...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g vlašských orechov, 150 g včelieho medu, 80 g práškového cukru, 20 g vanilkového cukru, olej, voda Olúpané vlašské orechy sparíme vriacou vodou (asi 2 minúty), potom scedíme,...
Potrebujeme tieto suroviny:1 bažant, cesnak podľa chuti, soľ, korenie Bažanta rozporcujeme, osolíme, potrieme roztlačeným cesnakom, dáme do pekáč...
Potrebujeme tieto suroviny:50 ml ginu, 50 ml vaječného koňaku, šťava z 1 pomaranča, 2 kvapky tabaska, ľadová sódovka, ľad Gin, vaječný koňak, šťavu z pomaranča a tabasko poriadne premiešame, naleje...
|
|