Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 28. marca, meniny má: Soňa

Azu po tatarsky z hovädzieho mäsa

Kategória: špeciality, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept azu po tatarsky z hovädzieho mäsa potrebujeme tieto suroviny:

   • 150 g hovädzieho mäsa
   • 1 cibuľa
   • 150 g zemiakov
   • maslo
   • paradajkový pretlak
   • 50 g kvasených uhoriek
   • soľ
   • korenie
   • cesnak
   • zelená petržlenová vňať
Recept azu po tatarsky z hovädzieho mäsa pripravíme takto:
Mäso nakrájame na kocky a opečieme na rozpálenom tuku. Opečené mäso vložíme do hrnca, osolíme a okoreníme. Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme, spolu s paradajkovým pretlakom pridáme k mäsu, zalejeme vodou alebo vývarom a podusíme 30-40 minút. Zemiaky nakrájame na kolieska alebo hranolčeky a opečieme do polomäkka. Potom ich pridáme k podušenému mäsu. Uhorky olúpeme, nakrájame nadrobno, pridáme k mäsu a zemiakom a podusíme na miernom plameni. Hotové azu premiešame a môžeme podávať. Jednotlivé porcie posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou a nasekaným cesnakom.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Azu po tatarsky z hovädzieho mäsa nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Azu po tatarsku ze skopového masa   Azu po tatarsky z konského mäsa  


azu po tatarsky z hovädzieho mäsa, recept, špeciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!