Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je utorok, 30. apríla, meniny má: Anastázia

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
250 g kapusty, 2 pikantnej klobásy, 3 zemiaky, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 30 g masti, 30 g hladkej múky, soľ, čierne korenie, rasca, mletá paprika, 200 g smotany, 1,5 l vody
Kapustu očistíme, nakrájame na rezance, dáme do hrnca s vriacou osolenou vo...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kapor, 100 g sušených sliviek, 100 g jadier vlašských orechov, 1 cibuľa, soľ, korenie, olej
Slivky krátko povaríme, vykôstkujeme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Orech...


Potrebujeme tieto suroviny:
350 g hladkej múky, 125 g margarínu, 150 ml piva, jablká, škoricový cukor, strúhanka, hrozienka, hrsť orechov
Rozpustíme margarín a do horúceho nalejeme pivo. Túto zmes vlejeme do múky,...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g hrušiek, 200 g celozrnnej múky, 50 g jadier vlašských orechov, 2 vajcia, 180 g cukru, 100 ml mlieka, 1/2 lyžičky škorice, 1 vrecúško prášku do pečiva, 1 vrecúško vanilkového cukru, papier na pečenie, tuk
Žĺtky vyšľaháme s cukrom, mliekom a škoricou do peny. Múku zmiešame s prášk...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g polohrubej múky, 200 g práškového cukru, 4 vajcia, 1/2 prášku do pečiva, 10 lyžíc oleja, 10 lyžíc vlažnej vody, 4 lyžice punču, marhuľová marmeláda, na krém: 200 g masla + 4 lyžice práškového cukru + 1 vanilkový puding + 300 ml mlieka + 2 lyžice cukru
Žĺtky vyšľaháme s cukrom, pridáme olej a vodu a šľaháme do peny. Potom prid...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g mäkkej salámy, 1 cibuľa, 1 dcl smotany alebo mlieka, 1 pohár kyslej kapusty, 2 lyžice oleja, soľ, mletá paprika
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú kapustu s tro...


Potrebujeme tieto suroviny:
vajcia
Do vriacej vody vložíme celé surové vajcia, znížime teplotu a varíme pribli...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 balenia slaných sušienok, na penu: 200 g pečeného hydinového mäsa so šťavou + 50 g masla + 1 dcl smotany + soľ, zelená petržlenová vnať na ozdobu
Pečené hydinové mäso pomelieme, zmiešame s povoleným maslom, pridáme smotan...


Potrebujeme tieto suroviny:
ríbezle, cukor
Ríbezle zbavíme stopiek, preberieme, opláchneme pod tečúcou vodou, nasypeme...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g amura, 80 ml bieleho vína, 100 ml kečupu, sardelová pasta, cesnak, soľ, sušená petržlenová vňať, olej
Na oleji speníme na plátky nakrájaný cesnak. Porciu amura osolíme, potrieme...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!