Dnes je pondelok, 29. apríla, meniny má: Lea NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:700 g morčacích drobkov, cestoviny, 75 g paradajkového pretlaku, 450 g miešanej mrazenej zeleniny, 1 lyžička bazalky, soľ, štipka provensálskeho korenia, petržlenová vňať Do studenej vody dáme variť drobky. Pred dovarením pridáme paradajkový pret...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g bielej špargle, 2 lyžice olivového oleja, soľ, korenie, 200 g rukoly, 5 sušených paradajok naložených v oleji, 6 lyžíc majonézy, 2 lyžice smotany, pol lyžičky kari, 1 lyžička citrónovej šťavy Špargľu umyjeme, odkrojíme tvrdšie konce, olúpeme a položíme so pekáča vylo...
Potrebujeme tieto suroviny:8 koliesok ananásu, 8 kopčekov vanilkovej zmrzliny, 4 lyžice karamelu, 4 lyžice ušľahanej parížskej šľahačky, 4 vetvičky mäty Dve kolieska ananásu rozpolíme a dáme bokom. Ostatné rozkrájame na kúsky, v...
Potrebujeme tieto suroviny:2 konzervy červených fazúľ, 100 g syra feta, 2 konzervy nakrájaných paradajok, 100 g olív bez kôstky, 1 cibuľa, 2 lyžice oleja, soľ, mleté čierne korenie, čerstvá bazalka, čerstvý tymian, čerstvé oregano Do misy dáme paradajky, fazuľu, olivy, nasekanú cibuľu a bylinky a zmiešame...
Potrebujeme tieto suroviny:králičí chrbát a stehná, 8 plátkov anglickej slaniny, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca Mäso naporcujte na 8 dielov, okoreňte, zabaľte do plátkov slaniny, zaviažte...
Potrebujeme tieto suroviny:1,5 kg hrušiek, lístky mäty, 750 g cukru krupica, 20 g kyseliny citrónovej Hrušky ošúpeme, rozštvrtíme, vyrežeme jadrovníky a pomelieme na mäsovom mly...
Potrebujeme tieto suroviny:4 pstruhy, soľ, hladká múka, 80 g masla, strúhanka Pstruhy očistíme, umyjeme v studenej vode, posolíme a necháme chvíľu na chl...
Potrebujeme tieto suroviny:20 stehienok, masť, maslo, strúhanka, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať Vypraná stehienka osušíme, osolíme, okoreníme a na masti prudko opečieme. O...
Potrebujeme tieto suroviny:2 pstruhy, 50 g masla, olivový olej, soľ, korenie, hrsť čerstvej šalvie Ryby očistíme, umyjeme, osušíme, zvonku aj zvnútra nasolíme a zvnútra okore...
Potrebujeme tieto suroviny:250 g mletého bravčového mäsa, 300 g šampiňónov, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 veľký pór, 50 g masla, 2 lyžičky polievkového korenia, 3 ks taveného syra v črievku, 1 vajce, 200 g strúhanky, soľ, mleté čierne korenie, 2 dcl smotany na varenie, 2–3 lyžice hladkej múky Mleté mäso, vajce, nadrobno posekanú cibuľu, pretlačený cesnak, soľ, mleté ...
|
|