Dnes je utorok, 07. mája, meniny má: Monika NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:250 g mäkkého tvarohu, sušené huby, hrubá krupica (podľa potreby), strúhanka, masť Sušené huby uvaríme, pridáme soľ a rascu a necháme vychladnúť. Potom huby n...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g kreviet, pol zväzku kôpru, 1 citrón, 1 lyžica horčice, soľ, čierne korenie, 5 lyžíc olivového oleja Krevety opláchneme v studenej vode a necháme odkvapkať. Kôpor nakrájame naj...
Potrebujeme tieto suroviny:2 cl vaječného likéru, 2 cl jahodového džúsu, 2 cl banánového džúsu, 3 cl smotany Všetky prísady nalejeme do šejkra s ľadom a riadne premiešame....
Potrebujeme tieto suroviny:1 kocka droždia 42 g, 500 g polohrubej múky, 120 g krupicového cukru, 3 žĺtky, 150 g masla, 300 ml mlieka, 50 g hrozienok, 50 g mandlí, soľ, kôra z 1 citróna, 1/2 lyžičky drveného anízu, 50 ml rumu, 1 vajce na potretie Do vlažného mlieka rozdrobíme droždie a necháme v priebehu asi 5 minút vyky...
Potrebujeme tieto suroviny:2 zelery, 30 dkg nivy, 2 vajcia, hladká múka, strúhanka, soľ, olej Zeler uvaríme vo vriacej osolenej vode do polomäkka a necháme vychladnúť. P...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g šampiňónov, 100 g šunky, 250 g tvarohu, 80 g majonézy, soľ, rasca, petržlenová vňať Šampiňóny nakrájame na menšie kúsky, opražíme na rozpustenom masle, zľahka ...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g šampiňónov, 1 cibuľa, 1 mrkva, kúsok zeleru, soľ, štipka mletého čierneho korenia, 4 guličky nového korenia, olej, zápražka hotová svetlá, vývar, petržlenová vňať Očistené šampiňóny nakrájame na kúsky, cibuľu nakrájame nadrobno a mrkvu a ...
Potrebujeme tieto suroviny:3 mrazené banány, 2 lyžice kokosového masla, 3 lyžice kokosového oleja, 4 lyžice holandského kakaa, 50 g kešu orechov Všetky suroviny okrem orechov rozmixujeme tak, aby vznikol hustý krém, ktor...
Potrebujeme tieto suroviny:1 sladené kondenzované mlieko, 1 smotana na šľahanie, 200 ml rumu Neotvorenú plechovku kondenzovaného mlieka dáme do vody, povaríme 2 hodiny ...
Potrebujeme tieto suroviny:2 malé poháre čierneho kaviáru, 4 hranolky masla, citrón, 4 nasucho opečené krajce z žemle Na malé taniere rozdelíme dobre vychladený kaviár, pridáme maslo a dieliky ...
|
|