Dnes je pondelok, 29. apríla, meniny má: Lea NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:30 dkg diétnej salámy, paradajkový pretlak, tatárska omáčka, kyslá uhorka, cibuľa Salámu pomelieme na mäsovom mlynčeku alebo postrúhame na strúhadle, pridáme...
Potrebujeme tieto suroviny:1 uhorka, 4 menšie paradajky, 1 korenený biely syr, 1 lyžica dobré horčice, korenie Uhorku olúpeme, nakrájame na menšie kocky, pridáme nakrájané paradajky, nak...
Potrebujeme tieto suroviny:hrušky, na každý 1 l vody: 300 g cukru + kyselina citrónová Hrušky umyjeme, olúpeme, rozpolíme, vykrojíme jadrovníky, podľa potreby nak...
Potrebujeme tieto suroviny:10 jahôd, 1 hrnček ananásu, pol hrnčeka studená vody, 1 lyžica medu, 1 hrnček ľadu Jahody a ananás očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Ovocie vložíme do mix...
Potrebujeme tieto suroviny:140 g práškového cukru, 140 g kokosovej múčky, 1 bielok, 1 lyžica rumu, 150 g jahodového džemu Na dosku nasypeme preosiaty práškový cukor a kokosovú múčku pomletú na mäso...
Potrebujeme tieto suroviny:vajce, rybie mäso bez kostí, cibuľa, maslo, rasca, korenie, soľ, pažítka Na masle zpeníme cibuľu, pridáme kúsky vareného rybieho mäsa a okoreníme po...
Potrebujeme tieto suroviny:6 plátkov kuracích pŕs, 6 lyžíc hladkej múky, 2 lyžice masla, 2 lyžice oleja, 130 ml kuracieho vývaru, 1 lyžica sušeného rozmarínu, 200 ml 33% smotany, 1 lyžica dijonskej horčice, 4 vetvičky čerstvého rozmarínu, soľ, mleté čierne korenie Plátky mäsa osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke, na panvici s rozohr...
Potrebujeme tieto suroviny:20 "tvrdých" húb veľkých 10-15 cm (najlepšie hríby alebo podhřiby), kúsok masla, anglická slanina, soľ, čierne mleté korenie, mletá červená paprika, cesnak, smotana na šľahanie Huby očistíme a nakrájame na väčšie silnejšie plátky. Slaninu nakrájame na ...
Potrebujeme tieto suroviny:zemiaky, trocha vody Zemiaky olúpeme, umyjeme, celé ich vložíme do veľkého hrnca na parák na kne...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g šalátových zemiakov, 1 veľká cibuľa, 2 lyžice oleja, 2 lyžice octu, trocha zeleninového vývaru, ½ viazaničky reďkovky, 1 lyžica bylinkového oleja, 20 g ementálu (alebo iného syra) Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky, uvaríme a dáme vychladnúť. Cibuľu nak...
|
|