Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je streda, 08. mája, meniny má: Ingrida

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
na žĺtkovú zmes: 3 natvrdo uvarené žĺtky + 150 g masla + 2 lyžice rumu, na orechovú zmes: 150 g práškového cukru + 150 g mletých orechov + 3 lyžice rumu + 4 lyžice kakaa + 1 bielok, 100 g mletých orechov na obaľovanie
Zmiešame prísady na žĺtkovú zmes a necháme alespoň 3 hodiny v chladničke do...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 zeler, trocha oleje
Zeler očistíme, pokrajáme na hranolčeky a opečieme na panvici s rozohriatým...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 šálky uvarenej šošovice, 200 ml bulguru, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 3 paradajky, olivový olej, korenie baharát, soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava, petržlenová vnať
Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme cesnak a baharát a opražíme. ...


Potrebujeme tieto suroviny:
ustrice, oravská slanina, špáradlá
Ustricu obalíme v tenkom plátku slaniny, spevníme špáradlom a na veľmi rozo...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 lyžice bieleho jogurtu, 1 mozzarela, 13 cherry rajčín, 100 g kučeravého šalátu, 1 lyžica olivového oleja, cca 20 listov bazalky, soľ, mleté čierne korenie
Jogurt a bazalku spolu rozmixujeme na hladký dressing a dochutíme soľou a m...


Potrebujeme tieto suroviny:
8 malín, cukrový sirup, Karpatské brandy, campari, suché šumivé víno, štipka škorice, ľad
V šejkri roztlačíme maliny so sirupom, pridáme brandy, campari, škoricu a k...


Potrebujeme tieto suroviny:
očistený kapor, 50 g čerstvej kapie, 50 g čerstvej zelenej papriky, 3 vajcia, soľ, 1 lyžička vegety, 20 g hladkej múky, tuk na vyprážanie
Osušeného kapra nakrájame, posolíme a obalíme v hladkej múke. Z vajec, múky...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g zemiakov, 100 g klobásy, 4 strúčiky cesnaku, mleté ​​čierne korenie, mletá červená paprika, 1 lyžica masti, pažítka, vývar
Zemiaky nakrájame na kocky, uvaríme v osolenej vode do mäkka a scedíme. Čas...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 malé mrkvy, 1 malá červená cibuľa, 100 g hrášku, 100 g fazuliek, 1 červená paprika, cibuľová vňať, 250 ml kyslej smotany, 30 g masla, 60 g krupice, 1 l vývaru, soľ, čierne korenie
Na rozohriatom masle speníme krupicu, zalejeme ju vývarom, dobre rozmiešame...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g hrubej múky, 300 g hladkej múky, štipka soli, 20 g droždia, 30 g cukru, 60 g masla, 2,5 dcl mlieka, 2 žĺtky, na náplň: 100 g masla + škorica + práškový cukor + 150 - 200 g mletých vlašských orechov
Najprv si pripravíme kvások, necháme ho vykysnúť. Do misy vsypeme preosiatu...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!