Dnes je sobota, 04. mája, meniny má: Florián NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:210 g hladkej múky, 140 g mletých vlašských orechov, 70 g práškového cukru, 140 g masla, 1 lyžica kakaa, 2 žĺtky, nastrúhaná kôra z citróna, na krém: pol karamelového salka + 250 g masla, čokoládová poleva na ozdobu Múku preosejeme, pridáme mleté vlašské orechy, cukor, maslo, kakao, žĺtky a...
Potrebujeme tieto suroviny:3 cl vodky, 1,5 cl Amaretta, 1,5 cl kokosového mlieka, ľad Vodku, Amaretto a kokosové mlieko pretrepeme s drveným ľadom, nalijeme do k...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg zemiakov, 100 g hladkej múky, 80 g strúhaného syra, 2 strúčiky cesnaku, soľ, majorán, olej Zemiaky ošúpeme, uvaríme v osolenej vode a nastrúhame. Pridáme strúhaný syr...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g údeného bravčového stehna, pol balíčka červenej šošovice, 1 cibuľa, 1 lyžica oleja, majorán, soľ Šošovicu uvaríme podľa návodu. Na rozpálenom oleji speníme nakrájanú cibuľu...
Potrebujeme tieto suroviny:4 varené vajcia, 4 lyžice nastrúhaného syra, korenie, soľ, petržlenová vňať, tuk Do vymastenej formy naukladáme na polovičky nakrájané vajcia, okoreníme, za...
Potrebujeme tieto suroviny:4 kuracie stehná, olej, chilli korenie, soľ Čiastočne vykostené kuracie stehná osolíme, potrieme olejom a grilujeme. Po...
Potrebujeme tieto suroviny:1/2 lososa, 4 pomaranče, 2 strúčiky cesnaku, soľ, cukor, hladká múka, olej, pomarančový džem Z očisteného lososa pripravíme 8 rezov, ľahko osolíme a pocukrujeme. Porcie...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg zemiakov, 8 hláv bedle vysokej, 1 cibuľa, 2 vajcia, smotana na varenie 12%, soľ, čierne mleté korenie, rasca, majorán, masť Zemiaky nakrájame na kolieska a povaríme v posolenej vode 10 minút. Na mast...
Potrebujeme tieto suroviny:800 g kapra, soľ, 4 strúčiky cesnaku, paprika, 30 g oleja, citrónová šťava Kapra naporcujeme, osolíme a necháme 30 minút odležať. Cesnak vymiešame s p...
Potrebujeme tieto suroviny:1 avokádo, 250 ml mlieka, 1 lyžica medu Avokádo ošúpeme a zbavíme kôstky. Všetky suroviny dáme do mixéra a poriadne...
|
|