Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je utorok, 30. apríla, meniny má: Anastázia

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
500 g hydinovej pečene, 2 cibule, soľ, olej
Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, opražíme, pridáme pokrájanú peč...


Potrebujeme tieto suroviny:
jablčný mušt, rum, krupicový cukor, jablko, citrón, pomaranč, škorica, badián, klinčeky
Z cukru zvaríme karamel, zalejeme muštom, pridáme korenie a necháme rozpust...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g šampiňónov, 120 g šunky, 1 cibuľa, 80 g červenej papriky, 4 vajcia, 80 g strúhaného syra, soľ, čierne korenie, 3 lyžice oleja, 2 lyžice nasekanej vňate petržlenu
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme šampiňóny nakrájané na rezanček...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kurča, 1000 g predsmažených zemiakových hranolkov, 300 g ryže, 1 lečo, soľ, grilovacie korenie, mleté čierne korenie, vegeta, paprika
Kurča rozporcujeme, osolíme, okoreníme, opaprikujeme a necháme odležať. Ohň...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g zemiakov, 2 mrkvy, 1 cibuľa, 1 lyžica oleja, soľ, mletá sladká paprika, rasca, majoránka
Na oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na kol...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg paradajok, 1 l vody, 1 kocka bujónu, zelerová vňať, soľ, cukor
Paradajky zalejeme vriacou vodou, ošúpeme. Nakrájame na štvrtky, dáme do hr...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 lyžice práškového cukru, 4 vajcia, 2 šľahačky, 2 lyžice kakaa
Vajcia vyšľaháme s cukrom do hustej peny, pridáme kakao, ušľahanú šľahačku ...


Potrebujeme tieto suroviny:
bravčové kosti s mäsom, zemiaky, cibuľa, cesnak, koreňová zelenina, petržlenová vňať, soľ, čierne mleté korenie, čierne celé korenie, rasca
Do hrnca s vodou dáme bravčové kosti, olúpanú cibuľu, nakrájaný cesnak, ras...


Potrebujeme tieto suroviny:
sušené kvety bazy čiernej, voda
Do hrnčeka dáme 2 lyžičky sušených kvetov, prelejeme vriacou vodou a nechám...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g pstruhov, 1 l silného hovädzieho vývaru, 2 dcl madeiry, štipka estragonu, soľ, maslo, žemle
Pstruhy podusíme na masle, stiahneme, vykostíme, nakrájame a zamiešame do o...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!