Dnes je utorok, 07. mája, meniny má: Monika NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:syr Romadur, 3 vajcia, maslo, rasca, mletá červená paprika, petržlenová vnať Sýr Romadúr nakrájame na centimetrové kúsky a položíme na rozohriatú a masl...
Potrebujeme tieto suroviny:1,5 kg jahňacieho rebra, 100 g slaniny, 200 g dvojfarebných fazule, 1 cibuľa, 100 ml červeného vína, 4 lyžice brusníc, 1 lyžica hladkej múky, olej, soľ, čierne korenie, tymián, vývar Mäso okoreníme tymianom, soľou a korením, naložíme do oleja a necháme 2 hod...
Potrebujeme tieto suroviny:zemiaky, údené mäso, smotana, kyslá kapusta, masť Zemiaky uvaríme v šupke, potom zlejeme, ošúpeme a nakrájame na plátky. Tie ...
Potrebujeme tieto suroviny:4 plátky tvrdého syra (Eidam), hladká múka, vajíčko, strúhanka, olej Plátky syra obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku a v strúhanke a na horúcom ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 melón, 1 pomaranč, 1 citrón Melón rozpolíme, zbavíme jadier, nakrájame na kúsky a rozmixujeme s trochou...
Potrebujeme tieto suroviny:banány Formičky na nanuky naplníme rozmixovanými banány a dáme zamraziť....
Potrebujeme tieto suroviny:200 g cukru, 200 ml oleja, 3 vajcia, 200 g polohrubej múky, 1/2 balíčka prášku do pečiva, 1 lyžička sódy, 2 lyžičky škorice, 125 g jemne nastrúhanej mrkvy, 125 g roztlačeného banánu, 50 g strúhaných orechov, na krém: 100 g zmäknutého masla + 100 g cukru múčka + 250 g tvarohu + 1 vanilkový cukor, 4 lyžice mletých orechov na posypanie Cukor, olej a vajcia v mise dobre rozšľaháme, pridáme banán, mrkvu, prisype...
Potrebujeme tieto suroviny:zemiaky, masť, soľ, rasca Zemiaky umyjeme, osušíme, pozdĺžne prekrojíme na polovice a dáme na plech r...
Potrebujeme tieto suroviny:hovädzie kosti s mäsom, cibule, koreňováú zelenina, soľ, čierne korenie, nové korenie, petržlenová vňať, bobkový list, na slíže: cesto ako na palacinky + soľ + petržlen, cesnak Dáme variť mäso s kosťou, potom vyberieme penu a vložíme všetko ostatné (ze...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g farebnej fazule, 750 g údeného mäsa (najlepšie koleno alebo rolka), 3 veľké zemiaky, 1 téglik kyslej smotany, 3 lyžice hladkej múky, soľ, 3 bobkové listy, 4 guličky nového korenia, ocot, cukor Fazuľu namočíme (najlepšie cez noc). Na druhý deň vodu zlejeme, fazuľu dáme...
|
|