Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

Anglické jahňacie rebro

Kategória: hlavné jedlá, baranie a jahňacie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept anglické jahňacie rebro potrebujeme tieto suroviny:

   • 1,5 kg jahňacieho rebra
   • 100 g slaniny
   • 200 g dvojfarebných fazule
   • 1 cibuľa
   • 100 ml červeného vína
   • 4 lyžice brusníc
   • 1 lyžica hladkej múky
   • olej
   • soľ
   • čierne korenie
   • tymián
   • vývar
Recept anglické jahňacie rebro pripravíme takto:
Mäso okoreníme tymianom, soľou a korením, naložíme do oleja a necháme 2 hodiny odležať. Potom mäso sprudka opečieme a necháme pri miernej teplote dôjsť do ružova. Výpek zaprášime múkou, zalejeme vývarom, dochutíme vínom, brusnicami a precedíme. Fazuľa orestujeme s cibuľou a nakrájanou slaninou. Anglické jahňacie rebro podávame s fritovanými zemiakovými rezancami.





anglické jahňacie rebro, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!