Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:2 malé syry Lučina, 4 lyžice mlieka, 4 lyžice nastrúhaného chrenu Lučinu vymiešame s mliekom a vmiešame nastrúhaný chren....
Potrebujeme tieto suroviny:4 cl Fernetu stock, tonik, plátok citróna, kocky ľadu Do pohára nalejeme fernet, zalejeme tonikom, pridáme ľad a ozdobíme plátkom...
Potrebujeme tieto suroviny:paradajková šťava, tabasco, soľ, čierne korenie, worcesterská omáčka, citrónová šťava, stonku zeleru Dno pohára typu long zasypeme ľadom, pridáme soľ, korenie, tabasco, worcest...
Potrebujeme tieto suroviny:250 ml smotany na šľahanie, 45 ml mlieka, 7 žĺtkov, 200 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 1 vanilkový struk, 2-3 lyžice strúhanej čokolády Žĺtky vymiešame s oboma cukrami do svetlej peny. Vanilkovú dužinu povaríme ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 zrelý banán, 2 jablká, 1 lyžica citrónovej šťavy, 125 ml studenej vody Banán olúpeme a nakrájame na menšie kúsky, dáme do mixéra, pridáme ošúpané ...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g mletého hovädzieho mäsa, 100 g slaniny, 1 cibuľa, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 vajce, 1 žemľa, soľ, korenie, 1 lyžica oleja Slaninu a cibuľu nadrobno nakrájame a na panvici krátko opečieme. Papriky o...
Potrebujeme tieto suroviny:Cestoviny podľa chuti, 1 konzerva tuniaka v oleji, olej, cibuľa, cesnak, soľ, kečup, mletý muškátový orech, sladká smotana Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme cesnak, 1 lyžicu kečupu, premie...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg zemiakov, 1 téglik kyslej smotany, 1 biely jogurt, cesnak, posekaná pažítka, maslo Stredne veľké, pekné zemiaky starostlivo umyjeme, osušíme a každý zemiak zv...
Potrebujeme tieto suroviny:4 porcie králika, 100 g slaniny, 100 ml bieleho suchého vína, 1 lyžica masla, 1 hlavička cesnaku, 2 mladé cibuľky, pár vetvičiek rozmarínu, soľ, čierne mleté korenie, 4 lyžice oleja, trochu vývaru na podliatie Porcie králika odblaníme, umyjeme a prešpikujeme slaninou. Polovicu oleja z...
Potrebujeme tieto suroviny:šalát, fenikel, šalátová uhorka, žĺtky z uvarených vajec, soľ, korenie, cukor, ocot, kyslá smotana Opraný šalát posypeme soľou a pol hodiny necháme v chlade. Potom ho polejem...
|
|