Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je sobota, 27. apríla, meniny má: Jaroslav

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
2 šaláty little gem, 250 g malých paradajok, 250 g kvalitného salámy, 2 cibule, 1 lyžica masti, korenie, mletá pálivá paprika, tymián
Šalát natrháme a pridáme nakrájané paradajky. Salámu nakrájame na kocky, na...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g čerešní, 300 g bieleho jogurtu, 200 ml smotany na šľahanie, 1 lyžička citrónovej šťavy, med
Čerešne vykôstkujeme a polovicu nakrájame na malé kúsky. Druhú polovicu roz...


Potrebujeme tieto suroviny:
100 g mäkkej salámy, 2 mrkvy, 1 menšia zeler, 1 kaleráb, 2 zemiaky, 1 menšia cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 5 g masla, mleté ​​čierne korenie, soľ, petržlenová vňať a červené korenie na ozdobu, vývar
Olúpanú a na kocky nakrájanú cibuľu speníme na rozpálenom masle. Mrkvu a ze...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 vajcia uvarené natvrdo, 150 g cibule, trocha oleja, pažítka, soľ, korenie
Vajcia nakrájame na malé kúsky, cibuľu nakrájame nadrobno, dáme do misky, p...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g amura, 80 ml bieleho vína, 100 ml kečupu, sardelová pasta, cesnak, soľ, sušená petržlenová vňať, olej
Na oleji speníme na plátky nakrájaný cesnak. Porciu amura osolíme, potrieme...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g jahňacieho mäsa (slabiny alebo orezy ...), 4 strúčiky cesnaku, 1 dcl vývaru, 1 dcl mlieka, soľ, čierne korenie
Mäso nakrájame na kocky, potrieme soľou a cesnakom a necháme 2-3 dni v chla...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 cl ginu, 1,5 cl svetlého rumu, 1,5 cl Triple Sec, 1,5 cl citrónovej šťavy, 1,5 cl grapefruitového džúsu
Ingrediencie nalejeme do šejkra, pridáme drvený ľad a pretrepeme. Cez sitko...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, téglik kyslej smotany, 2 cibule, soľ, mleté ​​čierne korenie, 70 g olivového oleja, mletá paprika
Zemiaky uvaríme v šupke domäkka, potom olúpeme a nakrájame na kocky. Nadrob...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg chudšieho bravčového bôčika bez kosti, soľ, rasca, voda, na plnku: 3 žemle, 3 vajcia, 125 ml mlieka, soľ, muškátový kvet, petržlenová vňať
Plnku pripravíme tak, že maslo vymiešame so žĺtkami do peny, trochu osolíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
hydinové mäso, cibuľa, biele korenie, vegeta, 2 lyžice horčice, kečup, 2-3 lyžice sójovej omáčky, feferónka
Polozmrazené mäso pokrájame na kúsky veľké asi 1 x 0,5 cm, necháme rozmrazi...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!