Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY


Potrebujeme tieto suroviny:
4 plátky bravčového stehna, 100 g jadier vlašských orechov, 150 g cibule, 1 lyžica hladkej múky, cesnak, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, olej
Plátky bravčového stehna mierne naklepeme, po okrajoch narežeme, osolíme, o...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g bravčového karé, 80 g šampiňónov, 180 g cibule, 120 g masla, 1 vajce, 120 g sterilizovanej papriky, 120 g sušených sliviek, korenie, soľ, petržlenová vňať
Z bravčového karé odsekneme kotlety, ktoré stredom prerežeme. Polovicu nadr...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 paradajky, pol šalátové uhorky, 2 stonky zeleru, štipka rímskej rasce, soľ, pol hrnčeka ľadu, sóda
Paradajky a zeler umyjeme a očistíme, uhorku olúpeme a nakrájame na kúsky. ...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g mrazených jahôd, 80 g práškového cukru, 100 ml studenej smotany na šľahanie
Zmrazené jahody zasypeme cukrom, zalejeme veľa studenou smotanou na šľahani...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g malín, 1 bielok, 3-4 lyžice práškového cukru
Maliny zmiešame s cukrom, roztlačíme, pridáme bielok a elektrickým šľahačom...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kocka droždia 42 g, 500 g polohrubej múky, 120 g krupicového cukru, 3 žĺtky, 150 g masla, 300 ml mlieka, 50 g hrozienok, 50 g mandlí, soľ, kôra z 1 citróna, 1/2 lyžičky drveného anízu, 50 ml rumu, 1 vajce na potretie
Do vlažného mlieka rozdrobíme droždie a necháme v priebehu asi 5 minút vyky...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g jahňacieho mäsa (slabiny alebo orezy ...), 4 strúčiky cesnaku, 1 dcl vývaru, 1 dcl mlieka, soľ, čierne korenie
Mäso nakrájame na kocky, potrieme soľou a cesnakom a necháme 2-3 dni v chla...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 pstruhy, 50 g masla, olivový olej, soľ, korenie, hrsť čerstvej šalvie
Ryby očistíme, umyjeme, osušíme, zvonku aj zvnútra nasolíme a zvnútra okore...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 g mletej škorice, 500 ml vriacej vody
Škoricu zalejeme vriacou vodou. Po odstátí sa vytvoria dve oddelené vrstvy....




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!