Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:400 g syra Eidam 40%-tného v celku, 2 vajíčka uvarené na tvrdo, 50 g masla, 1 polievková lyžica horčice, 1 polievková lyžica bieleho jogurtu, 2 menšie sladkokyslé uhorky, 50 g šunkovej salámy Syr vložíme do mikroténového vrecka, vhodíme do vriacej vody a povaríme asi...
Potrebujeme tieto suroviny:1 pohár jablčnej šťavy, šťava z dvoch pomarančov, 1 dcl ananásovej šťavy, 1 dcl cukrového sirupu, 1 lyžica citrónovej šťavy, ľad Všetky suroviny dobre premiešame. Podávame s ľadom....
Potrebujeme tieto suroviny:500 g hrachu, 2 lyžice masti, 1 lyžica hladkej múky, 0,25 l mlieka, cesnak, soľ, majorán Hrach prepláchneme a namočíme cez noc do studenej vody. Napučaný hrach varí...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g brokolice, 250 g nivy, 2 vajcia, strúhanka, olej Brokolicu uvaríme v neposolenej vode, potom scedíme, necháme vychladnúť a n...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g čerstvých hríbov, 200 g zemiakov, 1 cibuľa, 50 g krúp, 2 lyžice hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, zelerová vňať, olej Hríby očistíme, pokrájame na plátky, vložíme ich do osolenej vody, pridáme ...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g čerešní, 270 g polohrubej múky, 200 ml mlieka, 1 vajce V mlieku rozšľaháme vajcia so štipkou soli, zmiešame s múkou a nakoniec pri...
Potrebujeme tieto suroviny:3 cl vodky, 1,5 cl Amaretta, 1,5 cl kokosového mlieka, ľad Vodku, Amaretto a kokosové mlieko pretrepeme s drveným ľadom, nalijeme do k...
Potrebujeme tieto suroviny:mrazené černice, sóda, cukor Černice zalejeme sódou, necháme chvíľku rozmraziť, potom pridáme cukor podľ...
Potrebujeme tieto suroviny:4 kuracie prsia, hrsť sušených húb, 2 dcl bieleho vína, soľ, hladká múka, olej Maso jemne naklepeme, osolíme, obalíme v múke a sprudka opražíme na oleji....
Potrebujeme tieto suroviny:1 fľaša (7 dcl) suchého sektu, 400 g zmesi kompótového ovocia (liči alebo papája alebo čerešne), 3 dcl bieleho vína, 2 dcl pomarančovej šťavy, 2 dcl bieleho rumu, 2 lyžice trstinového cukru Ovocie aj s nálevom nalejeme do sklenenej misy a zalejeme bielym vínom a po...
|
|