Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 29. apríla, meniny má: Lea

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
150 g hovädzieho mäsa, 1 cibuľa, 150 g zemiakov, maslo, paradajkový pretlak, 50 g kvasených uhoriek, soľ, korenie, cesnak, zelená petržlenová vňať
Mäso nakrájame na kocky a opečieme na rozpálenom tuku. Opečené mäso vložíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
krajce chleba, vajcia, soľ, korenie, olej
Vajcia rozšľaháme, osolíme a okoreníme. Krajce chleba v nich namočíme a na ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 balík piškót, čokoláda, broskyne, špáradlá, košíčky
Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu. Vždy medzi dve piškóty vložíme jeden ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 balenie lístkového cesta, 5 jabĺk, 20 g tvarohu, 1 lyžica mletej škorice, 2 lyžice kryštálového cukru, 1 žĺtok, 5 polievkových lyžíc masla, 40 g strúhanky
Cesto rozvaľkáme na tenko, posypeme ho jemne strúhankou, na ňu dáme nastrúh...


Potrebujeme tieto suroviny:
100 g zemiakov, 50 g brokolice, 5 dcl mlieka, 5 g rastlinného oleja, rasca, soľ
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a uvaríme vo vode s rascou. Brokolicu u...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 veka, 150 g nadrobno nakrájanej šunky, 1 vajce, 150 g jogurtu, 150 g strúhaného syra
Jogurt zmiešame s nastrúhaným syrom, šunkou a vajcom. Sendvič nakrájame na ...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g tvrdého syra, 120 g bryndze, 4 bielka, 40 g strúhanky, soľ, mleté čierne korenie
Z bielkov ušľaháme tuhý sneh, premiešame ho s postrúhaným syrom, bryndzou a...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 hlávka kapusty, 150 g paprikového boku, 1 teľacie párok, 1 cibuľa, 2 vajcia natvrdo, 300 g varených fliačkov, soľ, čierne korenie, drvená rasca
Kapustu nakrájame na rezance, dáme do vriacej vody a 10 minút povaríme. V d...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, hladká múka, vajcia, strúhanka, soľ, olej na vyprážanie
Zemiaky olúpeme, nakrájame na plátky hrubé asi pol centimetra, ktoré na chv...


Potrebujeme tieto suroviny:
0,5 kg cukru na 1l šťavy, želírovací prostriedok
Zrelé plody bazy rozvaríme s vodou na kašu a necháme vychladnúť. Potom prel...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!