Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 20. mája, meniny má: Bernard

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, 1 téglik kyslej smotany, 1 biely jogurt, cesnak, posekaná pažítka, maslo
Stredne veľké, pekné zemiaky starostlivo umyjeme, osušíme a každý zemiak zv...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g paradajok, 200 g mozzarelly, extra panenský olivový olej, bazalka, soľ
Paradajky a mozzarellu nakrájame na rovnako hrubé plátky. Potom je striedav...


Potrebujeme tieto suroviny:
bažant, soľ, korenie, olej, kúsok masla
Mladého bažanta očistíme, vypitveme, na chrbátiku rozrežeme a osolíme a oko...


Potrebujeme tieto suroviny:
120 g syra niva, 150 g rastlinného masla, 2 lyžice bieleho jogurtu, 1 vajce uvarené natvrdo, 100 g póru, soľ
Nivu dáme do misky a vidličkou popučíme. Maslo vymiešame s jogurtom, pridám...


Potrebujeme tieto suroviny:
10 žemlí, mlieko, 3 vajcia, maslo, cibuľa, petržlen, muškát, soľ
Nakrájané žemle osolené a okorenené muškátom zalejeme horúcim mliekom a nec...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg malín, 0,5 kg cukru kryštál, 1 citrón
Maliny preberieme, opláchneme a necháme odkvapkať. Potom ich vložíme do hrn...


Potrebujeme tieto suroviny:
150 g zeleru, 50 g majonézy, citrónová šťava, soľ, cukor
Ošúpaný a omytý zeler nastrúhame na jemnom struhadle. Posolíme, osladíme, p...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 kačacie prsia, 2 lyžice čínskeho korenia piatich vôní v prášku, 30 g masla, 350 g rebarbory, 4 lyžice červeného vínneho octu, 4 lyžice krupicového cukru, 1 hviezdička badiánu
Kožu kačice narežeme krížom krážom, do zárezov votrieme korenie, dáme na ro...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 kuracie prsia, hrsť sušených húb, 2 dcl bieleho vína, soľ, hladká múka, olej
Maso jemne naklepeme, osolíme, obalíme v múke a sprudka opražíme na oleji....


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g špargle, 4 plátky kuracích pŕs, 1 cibuľa, olej, 125 ml bieleho vína, soľ, pol lyžičky zázvoru, 2 lyžice maizeny, 0,5 l vody
Mäso nakrájame na rezančeky a marinujeme aspoň 12 hodín v zmesi z vína, sol...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!