Dnes je piatok, 03. mája, meniny má: Galina, Timea NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:1 hlávka kapusty, 150 g paprikového boku, 1 teľacie párok, 1 cibuľa, 2 vajcia natvrdo, 300 g varených fliačkov, soľ, čierne korenie, drvená rasca Kapustu nakrájame na rezance, dáme do vriacej vody a 10 minút povaríme. V d...
Potrebujeme tieto suroviny:čerstvé a zavárané ovocie, perlivá voda, ovocný sirup, kocky ľadu Očistené ovocie nakrájame na menšie kúsky, vložíme do vyšších pohárov, zale...
Potrebujeme tieto suroviny:zelený hrach, cibuľa, domáca klobása, soľ, čierne korenie, hladká múka Hrach preberieme, zalejeme vodou a necháme namáčať aspoň na 4 hodiny. V rov...
Potrebujeme tieto suroviny:150 g zeleru, 50 g majonézy, citrónová šťava, soľ, cukor Ošúpaný a omytý zeler nastrúhame na jemnom struhadle. Posolíme, osladíme, p...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g kvalitnej horkej čokolády, 400 ml sladeného kondenzovaného mlieka, 50 g masla Čokoládu s maslom rozohrejeme a miešame tak dlho, až je zmes úplne hladká. ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 hrnček ryže, hrsť vlasových rezancov, 4 lyžice oleja, 2 hrnčeky vody, soľ V kastróle rozpálime olej, vhodíme vlasové rezance a za stáleho miešania sm...
Potrebujeme tieto suroviny:4,5 cl ginu, 1,5 cl bieleho vermutu Do miešacieho pohára dáme niekoľko kociek ľadu, pridáme gin a sladký biely ...
Potrebujeme tieto suroviny:3 kopčeky ovocnej zmrzliny, kivi, ananás, broskyňa, červené hrozno, šľahačka, hořické trubičky Ovocie nakrájame, dáme do pohára, na neho navŕšime kopčeky zmrzliny a ozdob...
Potrebujeme tieto suroviny:750 g predného srnčieho mäsa s kosťou, 100 g cibule, 75 g margarínu, 40 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, rasca, paradajkový pretlak, citrónová kôra, cesnak Na polovici tuku opražíme dozlata nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme paprik...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kura, 1 veľká cibuľa, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 100 ml bieleho vína, olej, maslo, soľ, grilovacie korenie, 1 citrón Kurča naporcujeme, posolíme, poprášime korením a prudko opečieme na oleji. ...
|
|