Dnes je nedeľa, 05. mája, meniny má: Lesana NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:200 g upečených a olúpaných gaštanov, 6 žĺtkov, 100 g práškového cukru, 1 dcl smotany, 1 téglik smotany na šľahanie, 50 g medu, 1 vrecúško stužovača na šľahačku, ovocie, oplátky Upečené a olúpané gaštany pomelieme. Žĺtka s cukrom ušľaháme vo vodnom kúpe...
Potrebujeme tieto suroviny:1 avokádo, 1 l mlieka, med Mäkké avokádo rozmixujeme dohladka s mliekom a medom....
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg marhúľ, 500 g želírovacieho cukru 2: 1, 1 lyžička kyseliny citrónovej Marhule vykôstkujeme, pokrájame na malé kúsky, pridáme kyselinu citrónovú a...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g mletého mäsa, čerstvé listy špenátu, 2,5 dcl mlieka, 1 cibuľa, 6 strúčikov cesnaku, 1 vajce, soľ, hladká múka Z mlieka, vajca, soli a hladkej múky pripravíme cesto, z ktorého pečieme pa...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g filé z tresky, 150 g zemiakov, 100 g tvarohu, 1 pór, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, lyžica oleja, 500 ml vývaru, soľ, cukor Cibuľu, cesnak i zemiaky pokrájame na kocky, pór pokrájame na kolieska. Na ...
Potrebujeme tieto suroviny:15 okrúhlych olomouckých tvarôžkov, 15 plátkov uhorského salámy, 1 vajce, múka, strúhanka, olej na vyprážanie Tvarôžky rozkrojíme pozdĺžne na polovice, medzi ne vložíme koliesko uhorske...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg zemiakov, 2 cibule, 2 vajcia, soľ, masť, 1 lyžica hladkej múky Zemiaky ošúpeme, nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme nahrubo nakrájanú ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg zemiakov, 4 lyžice olivového oleja, 2 lyžičky dijonskej horčice, soľ, tymián Zemiaky riadne umyjeme a uvaríme v šupke (10-15 minút). Potom je zlejeme a ...
Potrebujeme tieto suroviny:4 plátky bravčového stehna, 100 g jadier vlašských orechov, 150 g cibule, 1 lyžica hladkej múky, cesnak, soľ, mleté čierne korenie, petržlenová vňať, olej Plátky bravčového stehna mierne naklepeme, po okrajoch narežeme, osolíme, o...
Potrebujeme tieto suroviny:4 väčšie rezne z bravčového stehna, soľ, 40 g masti, 30 g hladkej múky, 2 dcl kyslej smotany, 10 g hladkej múky, na plnku: 100 g bravčového mäsa + 1 vajce + 1 cibuľa + soľ + mleté čierne korenie + 10 g masti + zelená petržlenová vňať + cca 30 g strúhanky Plnku pripravíme tak, že surové bravčové mäso zomelieme, primiešame posekan...
|
|