Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 05. mája, meniny má: Lesana

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg oškvarkov, cesnak, sladkokyslé uhorky, soľ, mletá pálivá paprika, horčica, 1 lyžica ustricovej omáčky
Oškvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku spolu s cesnakom (množstvo cesnaku p...


Potrebujeme tieto suroviny:
750g roštenky, 1 väčšia cibuľa, 3 sladkokyslé uhorky, 1 lyžica posekaného kôpru, 40 g masla, 1 dcl oleja, 1 dcl červeného vína, soľ, mleté ​​čierne korenie
Nakrájané roštenky mierne naklepeme, okraje narežeme, osolíme okoreníme a n...


Potrebujeme tieto suroviny:
0.75 kg zemiakov, 4 lyžice tuku, 2 lyžice olivového oleja, 3 strúčiky cesnaku, soľ, čerstvé alebo sušené zelené bylinky
Zemiaky uvaríme v šupke, olúpeme a nakrájame na plátky. Plech vymastíme tuk...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g varenej ryže, 1 menšia čerstvá uhorka, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 l hovädzieho vývaru, kyslá smotana
Uvarenú ryžu vyklopíme na stred taniera, obložíme na kocky nakrájanou uhork...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 cl grenadíny, zázvorová limonáda, ľad
Tumbler naplníme ľadom, pridáme grenadínu, doplníme zázvorovou limonádou a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g jahôd, 200 g marhúľ, 2 dcl mlieka, 2 dcl acidofilného mlieka, 1 dcl zahusteného sladkého mlieka, niekoľko jahôd na ozdobenie
Marhule rozkrojíme, zbavíme kôstok, dáme do mixéra, pridáme polovicu obyčaj...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g sušeného ovocia (figy, hrozienka, sultánky, slivky a marhule), 300 g čerstvých jabĺk, 700 ml červeného suchého vína, celá škorica, hrebíček, badián
Do rajnice vlejeme víno, pridáme korenie a poprekrajované sušené ovocie. Ve...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g tekvice, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, hrsť pražených tekvicových semienok, smotana na šľahanie, 50 g masla, soľ, rasca, sladká paprika, majorán, olej
Tekvicu zbavíme semienok (ak nemáme hokaido, tak i ošúpeme) a nakrájame na ...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g zeleru, 150 g mrkvy, 100 g petržlenu, 300 g majonézy, 20 g cesnaku, citrón
Zeleninu nastrúhame najemno a premiešame s majonézou a roztlačeným cesnakom...


Potrebujeme tieto suroviny:
petržlen, 2 mrkvy, 100 g strúhaného syra, 250 ml tatárskej omáčky, 3 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie
Petržlen a mrkvu nastrúhame najemno, pridáme prelisovaný cesnak a syr, poso...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!