Dnes je utorok, 07. mája, meniny má: Monika NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:4 plátky kuracích pŕs, provensálske korenie, mleté čierne korenie, soľ, korenie na pečené kura, grilovacie korenie, olej Mäso jemne naklepeme, osolíme, okoreníme, posypeme grilovacím korením, kore...
Potrebujeme tieto suroviny:250 g šampiňónov, 350 g ryže, 1 cibuľa, 25 g masla, 0,5 dcl bieleho vína, 40 g strúhaného parmezánu, 1 l bujónu Nakrájanú cibuľu mierne opražíme, potom pridáme na plátky nakrájané šampiňó...
Potrebujeme tieto suroviny:fazuľa, cesnak, víno, olivový olej, soľ, mletá sladká paprika, provensálske korenie Fazuľu deň vopred namočíme. Druhý deň na olivovom oleji opražíme jednu cibu...
Potrebujeme tieto suroviny:maliny, voda, med Maliny očistíme, umyjeme a necháme uschnúť. Potom ich necháme v mrazničke z...
Potrebujeme tieto suroviny:2 pstruhy, 50 g masla, olivový olej, soľ, korenie, hrsť čerstvej šalvie Ryby očistíme, umyjeme, osušíme, zvonku aj zvnútra nasolíme a zvnútra okore...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g čerstvých žampiónov, 100 g šunky, 1 šľahačková smotana, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, vegeta, 2-3 lyžice oleja Cestoviny uvaríme podľa návodu. Cibuľu a cesnak pokrájame na drobno a opraž...
Potrebujeme tieto suroviny:koreň zázvoru, med, citrón Na jemnom strúhadle nastrúhame kúsok olúpaného zázvoru a zalejeme vriacou v...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g jahôd, 1 broskyňa, 0,5l broskyňového džúsu, 0,5 dcl jahodového džúsu Broskyňu rozpolíme, vyberieme z nej kôstku, olúpeme, rozmixujeme a premieša...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g mletého bravčového mäsa, 4 žemle, 1 paradajku, 1 cibuľa, list šalátu, 1 vajce, soľ, korenie Mleté mäso, vajcia a polovicu cibule nakrájanej nadrobno riadne premiešame ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 balenie širokých rezancov, 2 šálky nakrájaných čerstvých húb, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku, 1 šálka mlieka, 2 vajcia, 2 lyžice tuku, soľ, mletá rasca, 2 lyžice jemne pokrájanej petržlenovej vňate Rezance uvaríme podľa návodu na obale. Huby osmažíme na rozohriatom tuku, o...
|
|