Dnes je pondelok, 20. mája, meniny má: Bernard NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:4 mladé cukety, 10 dkg strúhaného syra, 15 dkg húb, 1 cibuľu, soľ, korenie, mletý zázvor, 4 lyžice oleja, petržlenová vňať Neolúpané cukety umyjeme, rozpolíme a vydlabeme. Vydlabanú dužinu nakrájame...
Potrebujeme tieto suroviny:1,5 cl vodky, 3 cl suchého vermutu, 1,5 cl Curacao Blue, citrónová limonáda na doliatie Suroviny nalejeme v uvedenom poradí do tumblera a zľahka premiešame....
Potrebujeme tieto suroviny:200 g špagiet, 1 väčšia cibuľa, 50 g klobásy, 1 malá konzervu húb, čierne korenie, oregáno, pikantný kečup Špagety uvaríme podľa návodu na obale. Na oleji do zlatista upečieme nakrá...
Potrebujeme tieto suroviny:1 žĺtok, 1 lyžica ostrej horčice, 3 strúčiky cesnaku, štipka soli, mleté čierne korenie, olej Ku žĺtku pridáme horčicu, roztlačený cesnak, soľ a korenie a ručným elektri...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kura, 200 g brokolice, 70 g masla, 2 lyžice múky, 1 cibuľa, soľ, korenie, mletá rasca Brokolicu krátko povaríme v osolenej vode. Cibuľu speníme na masle, pridáme...
Potrebujeme tieto suroviny:kapusta, klobása, 1 cibuľa, hladká múka, mletá sladká paprika, mletá pálivá paprika, rasca, cesnak, kyslá smotana Na prúžky nakrájanú kapustu varíme v osolenej vode. Medzitým pripravíme záp...
Potrebujeme tieto suroviny:600 g hovädzieho mäsa, 500 g jabĺk, 250 g cibuľe, 250 g mrkvy, 2 lyžice oleja, 1 lyžica medu, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 2 strúčiky cesnaku, 500 ml mäsového vývaru, soľ, mleté čierne korenie, majorán, 1 bobkový list, citrónová šťava Mäso pokrájame na kocky, prudko opečieme na horúcom oleji, primiešame med a...
Potrebujeme tieto suroviny:1 veľký banán, 3 lyžice instantnej práškovej čokolády, 600 ml mlieka Banán ošúpeme a dáme do mixéra, pridáme mlieko a čokoládový prášok a rozmix...
Potrebujeme tieto suroviny:kuracie kostra na polievku, koreňová zelenina, ryža, soľ, korenie Kostru uvaríme v osolenej vode. Potom ju vyberieme a oberieme mäso. Vývar p...
Potrebujeme tieto suroviny:zelený hrach, cibuľa, domáca klobása, soľ, čierne korenie, hladká múka Hrach preberieme, zalejeme vodou a necháme namáčať aspoň na 4 hodiny. V rov...
|
|