Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je pondelok, 09. decembra, meniny má: Izabela

Domáca vinná klobása

Kategória: hlavné jedlá, vianočné jedlá

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept domáca vinná klobása potrebujeme tieto suroviny:

   • 1 kg bravčového mäsa
   • 2 žemle
   • 1 dcl bieleho vína
   • 1 dcl smotany
   • 40 g masti
   • soľ
   • mleté čierne korenie
   • mleté nové korenie
   • zázvor
   • muškátový kvet
   • bravčová čreva
Recept domáca vinná klobása pripravíme takto:
Mäso jemne pomelieme s žemľami namočenými v smotane (najlepšie dvakrát), okoreníme, osolíme, pridáme biele víno a riadne premiešame. Plníme do čriev a vytvárame špirály, ktoré spíchneme špajlí. Pred podávaním opečieme po oboch stranách na masti dočervena. Domácu vínnu klobásu podávame s varenými zemiakmi alebo zemiakovou kašou alebo zemiakovým šalátom.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Domáca vinná klobása nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Domáca hovädzia roštenka   Dunajská rybacia klobása  


domáca vinná klobása, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2019 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!