Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je nedeľa, 28. apríla, meniny má: Jarmila

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
8 bielkov, soľ, čierne korenie, 25 dkg strúhaného syra
Z bielkov ušľaháme pevný sneh, osolíme a okoreníme a veľmi opatrne vmiešame...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg čerstvého špenátu, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 2 vajcia, 60 g masla, soľ, korenie, 1 lyžica strúhanky
Na masle speníme cibuľu nakrájanú na jemno, pridáme prelisovaný cesnak, osm...


Potrebujeme tieto suroviny:
1/2 menšieho melóna, 100 g práškového cukru, šťava z 1 limetky, 2 lyžice smotany na šľahanie
Melón vydlabeme, dužinu zbavíme jadier a rozmixujeme. Potom pridáme cukor, ...


Potrebujeme tieto suroviny:
huby, sůl, voda
Huby očistíme, pokrájame a povaríme 3 minúty. Potom ich scedíme a ihneď pre...


Potrebujeme tieto suroviny:
banán, piškóty, špáradlá, čokoláda na varenie
Medzi 2 piškóty vložíme koliesko banánu, prepichneme špáradlom, namáčame v ...


Potrebujeme tieto suroviny:
170 g polohrubej múky, ½ prášku do pečiva, 170 g cukru, 170 g masla, 4 vajcia, šťava a kôra z 1 citróna, na krém: 250 g mascarpone + práškový cukor + šťava z ½ citróna + 2 lyžice mletého maku
Žĺtky vyšľaháme s cukrom do biela a pridáme postupne rozpustené maslo, citr...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, 2 cibule, 1 hrnček mlieka, 1 hrnček hrubej múky, 1 lyžička majoránky, 0,5 lyžičky drvenej rasce, 2 lyžice masla, 1 cesnaková hlávka
Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na masle a necháme vychladnúť. Zemiaky o...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 balenie špeclí (300 g), 250 g údeného mäsa, vajcia, mlieko
Špecle uvaríme podľa návodu na obale, potom slejeme a necháme odkvapkať. Pa...


Potrebujeme tieto suroviny:
40 g ovsených vločiek, 150 ml ryžového mlieka, 150 ml vody, 1 lyžica maku
Ovsené vločky namočíme do mlieka a necháme asi 10 minút odstáť. Potom dáme ...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, cibuľa, čerstvé (alebo sušené) huby, soľ, olivový olej, čerstvá petržlenová vňať, kyslá smotana
Zemiaky uvaríme. Huby zaliate trochou vody podusíme. Až zmäknú, pridáme kys...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!