![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je sobota, 30. septembra, meniny má: Jarolím ![]() • 4 bravčové rezne (každý 1,5 cm silný) • 1 strúčik cesnaku • 1 lyžica dijonskej horčice • 1,5 lyžičky nasekaného čerstvého kôpru • 2 lyžice rozpusteného masla • soľ • čierne korenie • vetvičky kôpru na ozdobu Recept dijonské bravčové rezne pripravíme takto:
Cesnak olúpeme, nasekáme a zmiešame s horčicou a kôprom. Rezne naklepeme na hrúbku asi 0,5 cm a potrieme cesnakovohorčicovokoprovou pastou z oboch strán. Vo veľkej panvici rozpálime lyžicu masla a pri strednej teplote rezne opečieme z oboch strán asi 2 minúty. Hotové rezne osolíme, okoreníme, ozdobíme vetvičkami kôpru a ihneď podávame so zeleným šalátom s parmezánom a krutónmi. V našej kuchárke bolo okrem receptu Dijonské bravčové rezne nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Benátske rezne Bravčové kotlety s jablkom a syrom Bravčové rezne s chrenom dijonské bravčové rezne, recept, minútky |
|