Dnes je piatok, 26. apríla, meniny má: Jaroslava
Candát na hříbkáchKategória: hlavné jedlá, ryby a vodné príšeryHodnotenie receptu: Na recept candát na hříbkách potrebujeme tieto suroviny: • 800 g zubáča • 150 g masla • 300 g čerstvých hríbov • hladká múka • korenie • rybí alebo hovädzí vývar Recept candát na hříbkách pripravíme takto: Osolené porcie zubáča obalíme v múke a prudko opečieme na časti masla. Plátky hríbikov osolíme, okoreníme a dusíme na masle do mäkka. Na podusené huby dáme opečeného zubáča a zvyšok masla, mierne podlejeme vývarom a dusíme ešte asi 10 minút.
candát na hříbkách, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!