Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je utorok, 16. augusta, meniny má: Leonard

Zemiakové placky s hubami

Kategória: hlavné jedlá

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zemiakové placky s hubami potrebujeme tieto suroviny:

   • 500 g zemiakov
   • 180 g húb
   • 2 lyžice masla
   • 2 strúčiky cesnaku
   • 1 vajce
   • soľ
   • mleté čierne korenie
   • pažítka
   • múka
   • olej
Recept zemiakové placky s hubami pripravíme takto:
Zemiaky uvaríme, scedíme a roztlačíme na pyré. Na masle orestujeme huby s cesnakom a zmiešame so zemiakmi, s vajíčkom a pažítkou. Z tejto zmesi formujeme placky, ktoré obalíme v múke a opekáme z oboch strán.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Zemiakové placky s hubami nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Amur na smotane s hubami   Cestoviny s hubami po milánsku   Domáce kefírové placky   Dusené zemiaky s čerstvými hubami   Fettucine s hubami a paradajkovou omáčkou   Hubové zemiakové placky   Konský guláš s hubami   Krušnohorské zemiakové placky   Kysnuté zemiakové vdolky so syrom   Morčacia roláda s hubami   Pečené zemiakové placky   Rezance s kapustou a hubami   Teľacie rezne s hubami a syrom   Tvarohové placky   Zapečené kurča s hubami a syrom   Zapečené rezance s hubami   Zapečený bravčový bôčik s hubami   Zapečený zubáč s hubami   Zeler plnený hubami   Zemiakové knedle plnené hubami   Zemiakové knedle s čerešňami   Zemiakové lievance Aladi   Zemiakové noky s cibuľou a slaninou   Zemiakové pirohy s údeným mäsom   Zemiakové placky s oškvarkami   Zemiakové placky so špenátom a taveným syrom   Zemiakové placky so šunkou   Zemiakové rezne   Zemiakové špecle s kuracím mäsom   Zemiakové špecle s údeným mäsom   Zemiakové taštičky  


zemiakové placky s hubami, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2022 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!