Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

Zebrí údený jazyk

Kategória: špeciality, hovädzie mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept zebrí údený jazyk potrebujeme tieto suroviny:

   • celý údený hovädzí jazyk
   • 2 syry s bielou plesňou
   • pór
   • 4 plátky debrecínskej pečene
   • 2 lyžičky chrenu
   • 2 lyžičky horčice
   • citrón
   • soľ
   • čierne korenie
   • 3 lyžice masla
Recept zebrí údený jazyk pripravíme takto:
Vyšľaháme maslo, pridáme syry s bielou plesňou, vymiešame, pridáme pokrájaný pór, plátky debrecínky, chren, horčicu, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónom a rozmiešame na pastu. Uvarený a ošúpaný údený hovädzí jazyk rozkrájame šikmo na približne 1 cm hrubé plátky. Natierame ich pastou a skladáme do pôvodného tvaru. Zabalíme do alobalu a necháme v chladničke stuhnúť. Pred podávaním krájame našikmo priečne.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Zebrí údený jazyk nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Medailóniky s údeným syrom a lečom   Zverinový guláš s údeným bôčikom   Zverinový guláš s údeným bôčikom II  


zebrí údený jazyk, recept, špeciality


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!