Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela
Viedenský gulášKategória: hlavné jedlá, hovädzie mäsoHodnotenie receptu: Na recept viedenský guláš potrebujeme tieto suroviny: • 400 g hovädzieho mäsa • 1 cibuľa • 2 lyžice paradajkového pretlaku • 60 g masti • 1 lyžica citrónovej šťavy • soľ • mleté čierne korenie • mletá červená paprika • rasca • majorán Recept viedenský guláš pripravíme takto: Na masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a pridáme na kocky nakrájané mäso, rascu, mleté korenie, soľ a mletú červenú papriku. Bez podlievania pražíme, kým sa šťava nevydusí. Potom podlejeme vodou a udusíme domäkka. Pridáme paradajkový pretlak a citrónovú šťavu, krátko povaríme, nakoniec ochutíme majoránom.
viedenský guláš, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!