KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel Na recept vaječné ragú potrebujeme tieto suroviny: • 8 varených vajec • 1 plechovka tuniaka vo vlastnej šťave • 2 cibule • 1 zväzok pažítky • 0,5 l vývaru • 0,5 l mlieka • 3 lyžice rastlinného oleja • 3 lyžice hladkej múky • 2 lyžice kapár • soľ • biele mleté korenie Recept vaječné ragú pripravíme takto:
Cibuľu ošúpeme, nakrájame na kocky, osmažíme na oleji, zasypeme múkou a necháme speniť. Potom postupne za stáleho miešania prilievame studené mlieko a vývar, privedieme k varu a na miernom ohni varíme 5 minút. Potom pridáme nasekanú pažítku, scedeného tuniaka, na šestinky nakrájané vajcia a kapary a prehrejeme. Dochutíme soľou a korením. Vaječné ragú podávame s varenými zemiakmi. V našej kuchárke bolo okrem receptu Vaječné ragú nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Sójové ragú so šampiňónmi Teľacie ragú Vaječné rezne vaječné ragú, recept, hlavné jedlá |
|