Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

Treboňský tatarák

Kategória: sladkosti, ryby a vodné príšery

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept treboňský tatarák potrebujeme tieto suroviny:

   • 350 g kaprieho filety
   • 1 cibuľa
   • 1 žĺtok
   • soľ
   • mletá rasca
   • mleté ​​čierne korenie
   • pol lyžičky sladkej mletej papriky
   • horčica
   • tabasco
   • kečup
   • citrónová šťava
   • zelená petržlenová vňať
Recept treboňský tatarák pripravíme takto:
Kaprie mäso bez kože a kocočiek pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, premiešame a dochutíme korením a horčicou, kečupom a tabascom. Potom vmiešame žĺtok, pár kvapiek citrónovej šťavy a nasekanú zelenú petržlenovú vňať a necháme chvíľu v chlade odležať. Treboňský tatarák podávame s hriankami.





treboňský tatarák, recept, sladkosti


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!