Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek
Treboňský tatarákKategória: sladkosti, ryby a vodné príšeryHodnotenie receptu: Na recept treboňský tatarák potrebujeme tieto suroviny: • 350 g kaprieho filety • 1 cibuľa • 1 žĺtok • soľ • mletá rasca • mleté čierne korenie • pol lyžičky sladkej mletej papriky • horčica • tabasco • kečup • citrónová šťava • zelená petržlenová vňať Recept treboňský tatarák pripravíme takto: Kaprie mäso bez kože a kocočiek pomelieme na mäsovom mlynčeku, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, premiešame a dochutíme korením a horčicou, kečupom a tabascom. Potom vmiešame žĺtok, pár kvapiek citrónovej šťavy a nasekanú zelenú petržlenovú vňať a necháme chvíľu v chlade odležať. Treboňský tatarák podávame s hriankami.
treboňský tatarák, recept, sladkosti Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!