Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

Tatársky hubový biftek

Kategória: predkrmy, hubové jedlá

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept tatársky hubový biftek potrebujeme tieto suroviny:

   • 500 g húb
   • 120 g rajčinového pretlaku
   • 3 lyžice oleja
   • 1 lyžica kečupu
   • 1 lyžica horčice
   • 2 žľtky
   • soľ
   • mleté čierne korenie
   • masť
   • cesnak
   • hrianky
   • 3-4 borievky
Recept tatársky hubový biftek pripravíme takto:
Huby očistíme, nadrobno pokrájame a na troche oleja udusíme do mäkka. Potom pridáme žltky, soľ a miešame, kým zmes nezhustne. Necháme ju vychladnúť. Do vychladnutej hubovej zmesi pridáme kečup, horčicu, korenie a rozdrvené bobuľky borievky a všetko dôkladne zmiešame. Pri podávaní natrieme hrianky cesnakom a na každú dáme vrstvu hubovej zmesi.





tatársky hubový biftek, recept, predkrmy


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!