Dnes je sobota, 30. septembra, meniny má: Jarolím
Tatársky hubový biftekKategória: predkrmy, hubové jedláHodnotenie receptu:   Na recept tatársky hubový biftek potrebujeme tieto suroviny: • 500 g húb • 120 g rajčinového pretlaku • 3 lyžice oleja • 1 lyžica kečupu • 1 lyžica horčice • 2 žľtky • soľ • mleté čierne korenie • masť • cesnak • hrianky • 3-4 borievky Recept tatársky hubový biftek pripravíme takto: Huby očistíme, nadrobno pokrájame a na troche oleja udusíme do mäkka. Potom pridáme žltky, soľ a miešame, kým zmes nezhustne. Necháme ju vychladnúť. Do vychladnutej hubovej zmesi pridáme kečup, horčicu, korenie a rozdrvené bobuľky borievky a všetko dôkladne zmiešame. Pri podávaní natrieme hrianky cesnakom a na každú dáme vrstvu hubovej zmesi.
tatársky hubový biftek, recept, predkrmy Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2023 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!