Dnes je štvrtok, 28. marca, meniny má: Soňa
Székelský gulášKategória: hlavné jedlá, bravčové mäsoHodnotenie receptu: Na recept székelský guláš potrebujeme tieto suroviny: • 750 g bravčového mäsa z pleca • 750 g kyslej kapusty • 750 g cibule • 1 strúčik cesnaku • 250 ml kyslej smotany • soľ • 1/2 lyžičky rasce • 1 lyžička sladkej červenej papriky • kôpor Recept székelský guláš pripravíme takto: Mäso nakrájame na malé kocky, dáme do hrnca, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, pretlačený cesnak zmiešaný so soľou, kôpor, červenú papriku a mletú rascu, prikryjeme a dusíme vo vlastnej šťave. Neskôr mierne podlejeme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme kyslú kapustu a dodusíme. Nakoniec prilejeme smotanu a povaríme.
székelský guláš, recept, hlavné jedlá Zatím nebyl přidán žádný příspěvek. |
|
©2024 CBMonitor.cz Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!