![]() ![]() KUCHÁRSKE RECEPTY ĎALŠIE KATEGÓRIE |
Dnes je štvrtok, 21. septembra, meniny má: Matúš ![]() • 2 kg srnčieho zadného mäsa • 360 ml piva • 1 pohár (450 ml) talianskych papričiek peperoncini (bez nálevu) • soľ • čierne korenie Recept srnčie po poľovnícku v pomalom hrnci pripravíme takto:
Mäso zbavíme tuku a šliach, osolíme a okoreníme a dáme do pomalého hrnca. Zalejeme pivom a posypeme papričkami, prikryjeme a varíme na LOW do mäkka (približne 8 hodín). Podávame najlepšie s varenými zemiakmi. V našej kuchárke bolo okrem receptu Srnčie po poľovnícku v pomalom hrnci nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať: Srnčie rebierka na smotane srnčie po poľovnícku v pomalom hrnci, recept, špeciality |
|