Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 10. apríla, meniny má: Igor

Šošovica po staročesky

Kategória: hlavné jedlá, bravčové mäso

Hodnotenie receptu: 1 2 3 4 5
Na recept šošovica po staročesky potrebujeme tieto suroviny:

   • 400 g údeného mäsa
   • 200 g šošovice
   • 1 l vývaru
   • 200 ml šľahačky
   • 2 cibule
   • 2 lyžice mletej papriky
   • nové korenie
   • celé čierne korenie
   • bobkový list
   • hladká múka
   • 2 lyžice oleja
Recept šošovica po staročesky pripravíme takto:
Údené mäso uvaríme. Na oleji orestujeme cibuľu s paprikou, podlejeme vývarom, pridáme šošovicu a korenie, dolejeme vodou a uvaríme do mäkka. Keď je šošovica mäkká, zašľaháme smotanu rozmiešanú s múkou a povaríme. Podávame s plátkami teplého údeného.



V našej kuchárke bolo okrem receptu Šošovica po staročesky nájdených ešte niekoľko ďalších receptov, ktoré by vás mohli zaujímať:

Kuracie plátky po staročesky   Maurská šošovica   Šošovica na kari   Šošovica na slanine   Šošovica na víne   Šošovica po francúzsky   Šošovica so slaninou  


šošovica po staročesky, recept, hlavné jedlá


DISKUSE:
Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.


©2020 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!