Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je streda, 24. apríla, meniny má: Juraj

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
500 g celého lúpaného hrachu, 200 ml paradajkovj šťavy, 500 g bielej kyslej kapusty, 100 g tvrdého syra, maslo na vymastenie, strúhanka, korenie, soľ
Namočený hrach uvaríme na hustú kašu. Pridáme rajčatovú šťavu, kyslú kapust...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g mletého bravčového mäsa, 7 šampiňónov, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 vajce, strúhanka, soľ, mleté ​​čierne korenie, olej
Mleté mäso osolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak, nadrobno nakrája...


Potrebujeme tieto suroviny:
kuracie mäso, šampiňóny, cibuľa, smotana, 1 lyžica hladkej múky, soľ, čierne korenie, horčica
Cibuľu nakrájame nadrobno, orestujeme, pridáme na rezance nakrájané mäso a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
330 ml ľadového broskyňového čaju, 60 ml Campari, 20 ml čerešňového sirupu, 125 ml minerálnej vody
Do ľadového čaju pridáme campari, čerešňový sirup a ľad, premiešame a rozde...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 ml jogurtu, 120 ml mlieka, 60 g medu
Med rozriedime mliekom. Jogurt dáme do misky a za stáleho šľahania metličko...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 mäkký tvaroh, 1 paradajku, príp. 1 lyžička majonézy, cesnak, kôpor sušený (alebo čerstvý), soľ
Paradajku nastrúhame na hrubom strúhadle, zvyšnú šupku prekrájame na kúsky....


Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg zemiakov, 2 cibule, 1 vajce, kyslé uhorky, 1 lyžica masti, 1 lyžica kremžskej horčice, 5 dkg slaniny
Zemiaky uvaríme v šupke, ošúpeme, nakrájame na kocky a hneď pridáme nadrobn...


Potrebujeme tieto suroviny:
8 dcl šľahačkovej smotany, 150 g kryštálového cukru, 4 žĺtky, 4 citróny, 4 bielky
Žĺtky s cukrom a smotanou šľaháme nad parou (do 80°C) do zhustnutia. Odstav...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g polohrubej múky, 10 g droždia, 50 g tuku, 1 vaječný žĺtok, 2 dcl mlieka, 30 g masla, cukor, soľ, na plnku: 200 g bryndze + 120 g varených zemiakov + 1 vajce + 3-5 lyžíc kyslej smotany + pažítka + 1 lyžica krupice + soľ
Do múky pridáme soľ, vykysnutý kvások, žĺtok a teplé mlieko, dobre vypracuj...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g bravčových kotlet, 400 g valašskej klobásy, 100 g ostrého kečupu, 150 g šampiňónov, 1 väčšia červená paprika, sterilizovaná kukurica v slanom náleve, 1 cibuľa, cesnak, soľ, mleté ​​čierne korenie, olej
Plátok z bravčové kotlety naklepeme, osolíme, okoreníme a opečieme na časti...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!