Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:500 g nových zemiakov, 300 g cherry paradajok, 2 lyžice olivového oleja, soľ, korenie, 3 vetvičky rozmarínu, 3 strúčiky cesnaku Zemiaky umyjeme, necháme odkvapkať, potom ich zmiešame s cherry paradajkami...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g rybieho filé, 300 g hovädzieho mäsa, 3 strúčiky cesnaku, soľ, 120 g oleja, citrón Mäso spolu s cesnakom pomelieme, osolíme, pridáme múku a dobre premiešame. ...
Potrebujeme tieto suroviny:4 vajcia, 50 g konzervovaného lososa vo vlastnej šťave, 100 g majonézy, 1 rožok, 1 citrón, petržlenová vňať, olej Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme a rozpolíme po dĺžke. Žĺtky vymiešame s maj...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg zemiakov, 1 cibuľa, soľ, olej Zemiaky umyjeme, uvaríme v šupke, potom zlejeme vodu a necháme do druhého d...
Potrebujeme tieto suroviny:1,5 kg väčších zemiakov, 1 menšia cibuľa, 200 ml mlieka, soľ, 80 g rozpusteného masla, čerstvo mleté čierne korenie, 2 vetvičky rozmarínu + vetvička na ozdobenie Zemiaky v šupke umyjeme, osolíme a v predhriatej rúre pri 180°C upečieme do...
Potrebujeme tieto suroviny:žabie stehienka, maslo, citrónová šťava, petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie Očistené a umyté žabie stehienka osolíme, okoreníme, obalíme v múke a v pan...
Potrebujeme tieto suroviny:3 veľké uhorky, 1 lyžica drvených rozmarínových lístkov, 1 pohár vody, šťava z jedného citróna, 3 lyžice javorového sirupu, 4 vetvičky rozmarínu na ozdobu Z uhorky odkrojíme 12 tenkých plátkov na ozdobu, zvyšok uhoriek olúpeme, na...
Potrebujeme tieto suroviny:300 g vareného bôčika, 2 lyžice horčice, mletá pálivá paprika, 4 strúčiky cesnaku, soľ Bôčik pomelieme, pridáme prelisovaný cesnak, horčicu, soľ, papriku a dobre ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kelímok vanilkovej a višňové zmrzliny, kompótové višne (cca 460 g), 0,25 l šľahačky, 2 vanilkové cukry, 2 cl višňovky Zmrzlinu dáme do chladničky. Sklenené poháre dáme vychladiť. Višne zlejeme ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 zajačí chrbát, 60 g údenej slaniny, 100 g rajčiakového pretlaku, 80 g masla, 0,1 l vína, soľ, cukor, citrónová šťava Zajači chrbát popreťahujeme prúžkami údenej slaniny, osolíme a upečieme na ...
|
|