Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je streda, 24. apríla, meniny má: Juraj

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
300 g bravčového mäsa zo stehna, 150 g bravčovej pečene, 100 g udenej klobásy, 50 g udenej slaniny, 20 g oleja, 100 g cibule, 10 g hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie
Bravčové mäso umyjeme, pokrájame na tenšie rezy, zľahka naklepeme, posolíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
60 dkg kuracieho mäsa, 10 dkg šunky, 1 pór, 10 dkg nivy, 250 ml smotany na šľahanie, 2 dcl kuracieho vývaru, čierne korenie, mandle, zelená petržlenová vňať, olej
Kuracie mäso nakrájame na rezance, okoreníme a na panvici na rozohriatom ol...


Potrebujeme tieto suroviny:
300 g šampiňónov, 100 g šunky, 250 g tvarohu, 80 g majonézy, soľ, rasca, petržlenová vňať
Šampiňóny nakrájame na menšie kúsky, opražíme na rozpustenom masle, zľahka ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 hrnček nakrájaných broskýň, pol banánu, pol hrnčeka nízkotučného mlieka, štvrť hrnčeka pomarančovej šťavy, pol hrnčeka ľadu
Banán nakrájame, pridáme ostatné suroviny a premiešame....


Potrebujeme tieto suroviny:
2x kuracie prsia, 200 g šampiňónov, 2 vajcia, 2 lyžičky petržlenovej vňate, 1 dcl hustej smotany, 2 strúčiky cesnaku, soľ, korenie, múka na obaľovanie, olej
Prsia vykostíme a spolu s kožou a šampiňónmi pomelieme dvakrát na mäsovom m...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g štičího mäsa, stopka saturejky (nesmie sa krájať), 50 g masla, 2 lyžice hladkej múky, soľ, 1,5 l vody
Mäso sa saturejkou varíme asi 30 minút v slanej vode. Potom mäso vykostíme,...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 zelery, 100 g húb, 50 g ryže, 1 vajce, 1-2 lyžice strúhanky, 30 g tuku, 10 g hladkej múky, citrónová šťava, soľ, zelená petržlenová vňať
Zelery olúpeme, umyjeme a v horúcej osolenej vode uvaríme do polomäkka. Pot...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g rezancov, 250 g sterilizovanej šošovice, 150 g slaniny, 400 g kabanosu, 2 cibule, 2 zväzky polievkové zeleniny, soľ, 1 lyžica kari, 1 lyžica masla, 2 l zeleninového vývaru, petržlenová vňať, 2-3 lyžice červeného vínneho octu
Rezance varíme 10 minút v osolenej vode. V hrnci na masle rozškvaríme na ko...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 l vývaru z údeného mäsa, 500 ml smotany na varenie, kúsok údeného mäsa, 2 lyžice hladkej múky, 3 strúčiky cesnaku, 4 vajcia, 2 bobkové listy, ocot, kôpor
Vývar privedieme do varu, prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku a...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 uhorky, 6 varených vajec, 4 lyžice majonézy, štipka bieleho korenia, 4 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
Uhorky ošúpeme, pozdĺžne rozkrojíme a lyžičkou vydlabeme semienka. Vajcia o...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!