Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
maliny, smotana na šľahanie, trstinový cukor
Maliny nakrájame na kúsky, posypeme lyžicou trstinového cukru, premiešame a...


Potrebujeme tieto suroviny:
100 g margarínu, 50 g mäkkého tvarohu, 8 strúčikov cesnaku, 3 trojuholníčky taveného syra, soľ, nízkotučné mlieko, nasekaná zelerová vňať
Margarín rozotrieme s mäkkým tvarohom, vmiešame rozotretý cesnak a tavený s...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 väčšie zemiaky, 1 hrnček mlieka, pol lyžice masla, 1-2 žĺtky, soľ, petržlenová vňať
Zemiaky ošúpeme, nakrájame na menšie kúsky a v osolenej vode uvaríme domäkk...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g bravčového stehna, 1 cibuľa, olej, soľ, mleté korenie, mletá sladká paprika, tatarka
Mäso nakrájame na naozaj malé kocky. Na rozpálenom oleji na panvici zosklov...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g mäkkého tvarohu, 250 g margarínu, 250 g hladkej múky, jablká, cukor, škorica, hrozienka
Z tvarohu, margarínu a múky vypracujeme cesto, ktoré na pomúčenej doske vyv...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g chudého bravčového mäsa, 1 menší karfiol, 250 g brokolice, soľ, mleté čierne korenie, rascu, vegetu, 1 ČL mletej červenej papriky, 1 ČL hladkej múky, tuk, vývar
Mäso nakrájajte na rezne (okraje narežte), naklepte, osoľte a okoreňte, z k...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g jemne zomletého maku, 1 l mlieka, 2 lyžice nastrúhaného perníka, škorica, klinčeky, citrónová kôra, med na osladenie
Mak uvaríme v mlieku, osladíme a zahustíme strúhaným perníkom. Podávame mie...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 bravčové kotlety, 1 malé jablko, 4 lyžice jablkového lekváru, 1 lyžica celozrnnej horčice, 50 g eidamu, 4 žemle
Kotlety grilujeme 10-15 minút, raz otočíme. Spolu zmiešame na drobno nakráj...


Potrebujeme tieto suroviny:
hovädzie mäso, baranie maso, obličky, jazyk, nakládaná uhorka, veľká cibuľa, sušené slivky, rajčinový pretlak
Mäso, obličky a jazyk uvaríme a potom nakrájame na rezance. Uhorku olúpeme ...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 vajec, 50 ml smotany, soľ, pažítka, olej, na plnku: 150 g ružičkového kelu + 100 g údeného mäsa + 1 lyžica strúhanky + olej
Vajcia, smotanu, soľ a posekanú pažítku dobre vyšľaháme a na horúcom oleji ...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!