Dnes je streda, 24. apríla, meniny má: Juraj NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:600 g jahňacieho mäsa zo stehna, 1 vajce, 2 lyžice mlieka, 1 strúčik cesnaku, hladká múka, strúhanka, tuk na vyprážanie Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, vložíme do vriacej osolenej vody a krát...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g hrachu, 2 lyžice masti, 1 lyžica hladkej múky, 0,25 l mlieka, cesnak, soľ, majorán Hrach prepláchneme a namočíme cez noc do studenej vody. Napučaný hrach varí...
Potrebujeme tieto suroviny:zmrznuté čučoriedky, na kolieska nakrájané zmrznuté banány Čučoriedky spoločne s kolieskami banánov rozmixujeme a podávame....
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg teľacieho mäsa, 250 g slaniny, 250 g kuracej pečene, 1 cibuľa, 1 hrnček (250 ml) nakrájaných húb, 2 konzervy (2 x 400 g) lúpaných paradajok, soľ, čierne korenie, sladká paprika, 1 citrón, 4 klinčeky Vo veľkej panvici osmažíme slaninu dochrumkava, potom ju osušíme na papiero...
Potrebujeme tieto suroviny:2 malé marhule, 2 žĺtky, 90 g cukru, 2,5 dcl mlieka, 2 bielky Vo vodnom kúpeli vymiešame všetky suroviny okrem bielkov. Až zmes zhustne, ...
Potrebujeme tieto suroviny:900 g zemiakov, 300 g údeného bravčového mäsa, 120 g krupice, 80 g krupicovej múky, 40 g cibule, 1 vajce, 60 g tuku, 1 strúčik cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, majorán Údené mäso uvaríme a pokrájame na kúsky. Pridáme postrúhané surové zemiaky,...
Potrebujeme tieto suroviny:2 šálky ryže, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica oleja, 3 hrnčeky vývaru z čiernych fazúľ, soľ V kastróle rozpálime olej so suchou prebratou ryžou a pražíme. Až ryža začn...
Potrebujeme tieto suroviny:2 väčšie banány, 1 smotana na šľahanie, vanilkový cukor Banány rozmixujeme v mixéri na hladkú hmotu, pridáme vanilkový cukor a smot...
Potrebujeme tieto suroviny:jahňací korienok, 100 g slaniny, 1 cibuľa, rasca, hladká múka, vývar Nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme na rozškvarenej slanine, pridáme na kúsk...
Potrebujeme tieto suroviny:1 balík piškót, čokoláda, banány, špáradlá, košíčky Vo vodnom kúpeli rozpustíme čokoládu. Vždy medzi dve piškóty vložíme jedno ...
|
|