Dnes je štvrtok, 28. marca, meniny má: Soňa NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:paradajky, medvedí cesnak, olivový olej, soľ, čierne mleté korenie Listy medvedieho cesnaku nakrájame nadrobno, pridáme nakrájané paradajky a ...
Potrebujeme tieto suroviny:0,5 kg bravčového mäsa, 100 g údenej slaniny, 1 cibuľa, 1 strúčik cesnaku, 1 feferónka, 4 očistené zemiaky, 3 huby, 1 hlávku kapusty, soľ, rasca, mletá červená paprika Kocky slaniny popražte, keď pustia tuk a zbelejú pridajte posekanú cibuľu a...
Potrebujeme tieto suroviny:zemiaky, mrkva, sladká smotana na šľahanie, soľ Očistenú a na kolieska nakrájanú mrkvu dáme variť do vody. Zemiaky očistíme...
Potrebujeme tieto suroviny:150 g mäsa z kurčaťa,7 dcl vývaru, 60 g masla, 50 g hladkej múky, 1 dcl smotany, 1 žĺtok, soľ, mletý muškátový kvet, zelená petržlenová vňať, karí Zo40 g masla a hladkej múky pripravíme svetlú zápražku, zalejeme ju vlažným...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g ryže, olivový olej, pol cibule, morská soľ, paradajkový pretlak, strúhaný syr Ryžu uvaríme v osolenej vode domäkka. Na panvici potreté olivovým olejom sp...
Potrebujeme tieto suroviny:100 g mäkkej salámy, 2 mrkvy, 1 menšia zeler, 1 kaleráb, 2 zemiaky, 1 menšia cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 5 g masla, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať a červené korenie na ozdobu, vývar Olúpanú a na kocky nakrájanú cibuľu speníme na rozpálenom masle. Mrkvu a ze...
Potrebujeme tieto suroviny:bryndza, jogurt, žerucha Bryndzu rozmiešame s jogurtom a pridáme nastrihané lístky žeruchy. Podávame...
Potrebujeme tieto suroviny:400 g bravčovej krkovičky, 2 lyžičky mletej rasce, 1 lyžica kečupu, 30 g hladkej múky, 50 g masti, soľ, mleté čierne korenie Krkovičku opečieme vcelku na rozpálenej masti zo všetkých strán. Potom osol...
Potrebujeme tieto suroviny:bravčové rezne, 5 vajec, 5 lyžíc polohrubej múky,
3 kapie, 4 zavárané uhorky, 30 dkg tvrdého syra, 2 dcl mlieka, 4 lyžice oleja, sol, korenie Plech vymastíme a dobre vysypeme hrubou múkou. Rezne naklepeme, osolíme, ok...
Potrebujeme tieto suroviny:20 dkg bravčového mäsa, 15 dkg bravčovej pečene, 5 dkg údenej slaniny, 10 dkg klobásy, 6 dkg cibule, 1 dkg hladkej múky, soľ, čierne korenie, voda Bravčové mäso, pečeň, klobásu, údenú slaninu a cibuľu nakrájame na rovnaké ...
|
|