Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je streda, 24. apríla, meniny má: Juraj

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
hovädzie mäso, baranie maso, obličky, jazyk, nakládaná uhorka, veľká cibuľa, sušené slivky, rajčinový pretlak
Mäso, obličky a jazyk uvaríme a potom nakrájame na rezance. Uhorku olúpeme ...


Potrebujeme tieto suroviny:
4,5 cl svetlého rumu, 2 cl limetovej šťavy, 1 cl cukrového sirupu
Kokteilové poháre na stopke naplníme plné kockami ľadu a necháme chladiť v ...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g listového špenátu, 150 g slaniny, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie
Špenát zbavíme stoniek, sparíme v horúcej vode (asi 3 minúty) a zlejeme. Na...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g vepřové plece, 20 g slaniny, 2 vejce, mléko, 1 houska, cibule, sůl, pepř, petrželová nať, pažitka, muškátový květ
Housku nakrájíme na plátky, pokropíme několika lžícemi mléka a necháme pros...


Potrebujeme tieto suroviny:
trištvrte hrnčeka ryže, 1 l mlieka, kôra z citróna, 10 lyžičiek cukru, škoricový prášok
Ryžu dáme do hrnca s vodou a varíme. Až bude ryža úplne mäkká (voda by sa m...


Potrebujeme tieto suroviny:
8 rožkov, 10 dkg anglickej slaniny, 2 vajcia, 4 dcl mlieka, soľ, petržlenová vňať, hrubá múka
Rožky nakrájame na kocky, dáme do misy a zalejeme mliekom. Až rožky nasiakn...


Potrebujeme tieto suroviny:
cestoviny, baklažán, olivový olej, 2 strúčiky cesnaku, čerstvý alebo sušený rozmarín, soľ
Ošúpaný baklažán pokrájajte na plátky, ak sú veľké prekrojte ich, osoľte. P...


Potrebujeme tieto suroviny:
350 g hladkej múky, 125 g margarínu, 150 ml piva, jablká, škoricový cukor, strúhanka, hrozienka, hrsť orechov
Rozpustíme margarín a do horúceho nalejeme pivo. Túto zmes vlejeme do múky,...


Potrebujeme tieto suroviny:
bravčové rebierka, maslo, cibuľa, cesnak, šampiňóny, červené víno, mandle, čokoláda, soľ, mleté čierne korenie
Rebierka naklepeme, osolíme, okoreníme a z oboch strán opečieme do mäkka. M...


Potrebujeme tieto suroviny:
20 dkg čerstvých hub (najlepšie zmes), 10 dkg slaniny, 1 cibuľa, 6 žemlí, 5 dkg masti, 2 vajcia, 2 dcl mlieka, soľ, čierne korenie, zelená petržlen, na zahustenie hrubá múka a strúhanka, masť na vymastenie hrnčekov
Slaninu nakrájame, rozškvaríme a na nej opečieme na kocky nakrájané žemle d...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!