Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je piatok, 19. apríla, meniny má: Jela

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
1 kg sliviek, 400 g cukru kryštál
Slivky vykôstkujeme, nakrájame na kúsky, zasypeme cukrom, riadne premiešame...


Potrebujeme tieto suroviny:
ružičkový kel, soľ, hladká múka, olej
Růžičkový kel zbavíme povädnutých lístkov, umyjeme a v osolenej vode uvarím...


Potrebujeme tieto suroviny:
600 g pstruhov, 1 l silného hovädzieho vývaru, 2 dcl madeiry, štipka estragonu, soľ, maslo, žemle
Pstruhy podusíme na masle, stiahneme, vykostíme, nakrájame a zamiešame do o...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 čakanky červené, 4 paradajky, 5 jarných cibuliek, 200 g suchej salámy, 200 g goudy, soľ, korenie, ocot, olivový olej
Čakanku rozkrojíme, odstránime hlúbik a nakrájame alebo natrháme. Pridáme n...


Potrebujeme tieto suroviny:
3 väčšie zemiaky, smotana, 2 žĺtky, mäsový vývar, soľ, korenie, pažítka, petržlenová vňať
Do vriaceho vývaru vložíme nastrúhané surové zemiaky a chvíľku povaríme. Po...


Potrebujeme tieto suroviny:
100 g margarínu, 50 g mäkkého tvarohu, 8 strúčikov cesnaku, 3 trojuholníčky taveného syra, soľ, nízkotučné mlieko, nasekaná zelerová vňať
Margarín rozotrieme s mäkkým tvarohom, vmiešame rozotretý cesnak a tavený s...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g hovädzieho mäsa, 2 cibule, 5 lyžíc oleja, soľ, 1 lyžička mletej papriky, 1 l vývaru, 3 lyžice svetlej instantné zápražky, 200 ml smotany, zelená petržlenová vňať
Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu, pridáme na kocky nakrájané mäso a za st...


Potrebujeme tieto suroviny:
500 g bravčového stehna, soľ, hladká múka, 3 vajcia, mlieko, strúhanka, tuk
Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, na okrajoch jemne narežeme a osolíme. R...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 maslo, 2 vajcia, polohrubá múka, ovsené vločky, 5 lyžíc cukru, vanilkový cukor, hrozienka, horká čokoláda
Ušľaháme maslo s cukrom, pridáme vajcia, múku, ovsené vločky, rozomletý čok...


Potrebujeme tieto suroviny:
150 dkg čakanky, 2 hrste čerstvých bazalkových listov, 500 ml zeleninového vývaru, 200 ml smotany, 1 cibuľa, strúčik cesnaku, soľ, čierne korenie, olej
Čakanku i bazalkové listy umyjeme a natrháme na drobno. Niekoľko lístkov ba...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!