Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
500 g jahôd, 50 g vanilkového cukru, 400 ml vody, 50 ml sektu, 100 ml šľahačky, mäta
Umyté a očistené jahody vložíme do nádoby spolu s cukrom, zalejeme ich vodo...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 údené kuracie stehná, 4 strúčiky cesnaku, maslo
Na dno pekáča dáme dva väčšie plátky masla, posypeme polovicou rozotretého ...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 petržlen, 2 vajcia, 1 mrkvu, 10 dkg droždia, 15 dkg zeleru, 1 cibuľa, vývar
Cibuľu a koreňovú zeleninu očistíme a nakrájame na kocky. Na oleji osmažíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
250 g mäkkého tvarohu, 3 lyžice bieleho jogurtu, l lyžica jahodového sirupu, 1 lyžica citrónovej šťavy, 1 lyžica práškového cukru, 50 g masla, 150 g čerstvých jahôd
Tvaroh, maslo, biely jogurt, jahodový sirup, citrónovú šťavu a práškový cuk...


Potrebujeme tieto suroviny:
400 g bravčového bôčika, 250 g čínskej kapusty, 2 lyžice dezertného červeného vína, 1 lyžica Solamylu, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 40 g masti, soľ, mleté čierne korenie, ďumbier
Prerastený bôčik vykostíme, zbavíme kože, nakrájame na hrubšie rezance, oso...


Potrebujeme tieto suroviny:
2 mäkké tvarohy, 1 kyslá smotana (väčšie balenie), 4 bielky, 3 hrste nasekaných lístkov medovky, 4 lyžice medu, šťava z 1 citróna, 1 dcl vody
Med s vodou privedieme k varu a varíme tak dlho, kým sa med neťahá z varešk...


Potrebujeme tieto suroviny:
1 zeler, 200 g čerstvých húb, 2 veľké cibule, 1 lyžice oleja, 2 lyžice hladkej múky, 5 cl bieleho vína, 5 dcl vývaru, 1 lyžica masla, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 1 bobkový list, petržlenová vňať
Očistený zeler pokrájame na hrubšie plátky, podlejeme trochou vody, osolíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
800 g hovädzieho mäsa, 200 g bravčového mäsa, 250 g slaniny, soľ, pol lyžičky muškátového kvetu, lyžička korenia, 30 g masla, 1 cibuľa
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kúsky, ktoré pomelieme, ale každý druh...


Potrebujeme tieto suroviny:
4 cl Fernetu stock, tonik, plátok citróna, kocky ľadu
Do pohára nalejeme fernet, zalejeme tonikom, pridáme ľad a ozdobíme plátkom...


Potrebujeme tieto suroviny:
450 g filé z morskej ryby, 2 väčšie pomaranče, 100 g tvrdého syra, soľ, maslo, zelená petržlenová vňať
Filé zľahka osolíme, dáme do maslom vymasteného pekáča, zalejeme pomarančov...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!