Dnes je sobota, 20. apríla, meniny má: Marcel NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTYPotrebujeme tieto suroviny:banán, piškóty, špáradlá, čokoláda na varenie Medzi 2 piškóty vložíme koliesko banánu, prepichneme špáradlom, namáčame v ...
Potrebujeme tieto suroviny:500 g listového špenátu, 150 g slaniny, 1 cibuľa, soľ, mleté čierne korenie Špenát zbavíme stoniek, sparíme v horúcej vode (asi 3 minúty) a zlejeme. Na...
Potrebujeme tieto suroviny:1 ryba (zubáč kapor šťuka), maslo, zelená petržlenová vňať, citrón, soľ Rybu v celku alebo rozporcovanú vložíme do posolenej vriacej vody a pomaly ...
Potrebujeme tieto suroviny:1 kg zemiakov, 4 lyžice olivového oleja, 2 lyžičky dijonskej horčice, soľ, tymián Zemiaky riadne umyjeme a uvaríme v šupke (10-15 minút). Potom je zlejeme a ...
Potrebujeme tieto suroviny:200 g údeného lososa, 4 zemiaky, 1 pór, 1,5 l zeleninového vývaru, 100 ml smotany na šľahanie, 3 lyžice masla, soľ, celé čierne korenie, kôpor, olej Na rozpustenom masle s troškou oleja opražíme nakrájaný pór. Až je pór mäkk...
Potrebujeme tieto suroviny:rožky, kuracie rezne, paradajky, papriky, šalátové uhorky, hlávkový šalát, olej, eidam, tatárska omáčka, soľ, mleté čierne korenie Kuracie mäso nakrájame na malé kúsky, osolíme, okoreníme a opečieme na olej...
Potrebujeme tieto suroviny:2 pstruhy, vajce, 100 g syra s modrou plesňou, strúhanka, citrónová šťava, olej, mleté biele korenie, soľ Vyčistené pstruhy osoľte, okoreňte, obaľte vo vajci, v postrúhanom plesňovo...
Potrebujeme tieto suroviny:4 surové zemiaky, 4 včerajšie rožky, 1 vajce, 1 najemno nastrúhaná mrkva, zelená petržlenová vňať, pažítka, soľ Rožky nakrájame na kocky, pridáme vajce, nastrúhanú mrkvu, nadrobno pokrája...
Potrebujeme tieto suroviny:1 ľadový šalát, 1 žltá paprika, sherry paradajky, 1 zväzok reďkoviek, na zálievku: 2 lyžice vínneho octu + soľ + korenie + zelená petržlenová vňať + 7 lyžíc olivového oleja Šalát natrháme a pridáme nakrájanú papriku, paradajky a nakrájané reďkovky....
Potrebujeme tieto suroviny:400 g bravčovej panenky, anglická slanina, soľ, čierne korenie, masť Plátky slaniny naukladáme na seba tak, aby sa čiastočne prekrývali. Na ne k...
|
|