Máme novou adresu: kucharkarecepty.cz
Kuchařské recepty pro každý den

KUCHÁRSKE RECEPTY





ĎALŠIE KATEGÓRIE

Dnes je štvrtok, 25. apríla, meniny má: Marek

NÁHODNE VYBRANÉ RECEPTY

Potrebujeme tieto suroviny:
20 dkg varených zemiakov v šupke, 35 dkg hladkej múky, 15 dkg margarinu, 10 dkg práškového cukru, 2 žĺtky, prášok do pečiva
Zemiaky ošúpeme, nastrúhame na jemnom strúhadle, pridáme zvyšok surovín a v...


Potrebujeme tieto suroviny:
teľacie rezne, vajcia, hladká múka, kukuričné ​​lupienky, soľ, olej
Teľacie rezne naklepeme, osolíme, obalíme postupne v hladkej múke, vajci a ...


Potrebujeme tieto suroviny:
150 g hovädzieho mäsa, 1 cibuľa, 150 g zemiakov, maslo, paradajkový pretlak, 50 g kvasených uhoriek, soľ, korenie, cesnak, zelená petržlenová vňať
Mäso nakrájame na kocky a opečieme na rozpálenom tuku. Opečené mäso vložíme...


Potrebujeme tieto suroviny:
750 g bravčového stehna, 300 g cibule, 100 g feferóniek, 50 g oleja, worcesterová omáčka, soľ, korenie
Bravčové mäso nakrájame na rezance, osolíme, okoreníme a na panvici na rozp...


Potrebujeme tieto suroviny:
6 hrušiek, 9 sušienok, 50 g obielených mandlí, hrozienka, 85 g posekanej čokolády, 1 vyšľahané vajce, 2 lyžice medu, šľahačka
Hrušky umyjeme, rozkrojíme po dĺžke napoly, vyberieme jadrovníky, lyžičkou ...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g jahôd, 1 broskyňa, 0,5l broskyňového džúsu, 0,5 dcl jahodového džúsu
Broskyňu rozpolíme, vyberieme z nej kôstku, olúpeme, rozmixujeme a premieša...


Potrebujeme tieto suroviny:
zemiaky, hladká múka, cesnak, soľ, čierne korenie, bravčová čreva
Zemiaky očistíme a nastrúhame, pridáme múku, soľ, korenie a prelisovaný ces...


Potrebujeme tieto suroviny:
200 g olív plnených mandľou alebo papričkou, 140 g margarínu, 250 g Goudy, 180 g hladkej múky, soľ, červená mletá paprika
Syr nastrúhame najemno, pridáme múku, papriku a štipku soli, premiešame, pr...


Potrebujeme tieto suroviny:
ríbezle, cukor
Ríbezle zbavíme stopiek, preberieme, opláchneme pod tečúcou vodou, nasypeme...


Potrebujeme tieto suroviny:
14 vajec, 100 g cukru krupica, 60 g hladkej múky, 50 g hrubej múky, 4 lyžičky oleja, 50 g kakaa, na krém: 2 tégliky smotany na šľahanie + 50 g nugety + 120 g čokolády na varenie, na zdobenie: 100 g čokolády na varenie + 110 g marcipánu (mliečnej modelovacej hmoty) + 50 g kakaa + potravinárske farbivo
Oddelíme bielka a vyšľaháme ich s cukrom. Potom zľahka vmiešame žĺtky s ole...




©2024 CBMonitor.cz     Akékoľvek šírenie obsahu webu alebo akejkoľvek jeho časti bez písomného súhlasu majiteľa a prevádzkovateľa webu nie je dovolené!